Ηράκλειο:Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι «7ες Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου» στο Δήμο Χερσονήσου.

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οι «7ες Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου» που συνδιοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Διαδρομές Ιδαίας», το αθλητικό σωματείο «Χοχλιός Τeam» και η Περιφέρεια Κρήτης με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Βοριτσίου «Η Αγία Μαρίνα» και της Εθελοντικής Ομάδας «Φίλιος ΖΕΥΣ».

Την Κυριακή το απόγευμα δόθηκε η εκκίνηση των δύο διαδρομών 5,5 και 12 χιλιομέτρων από την κεντρική πλατεία στο Βορίτσι του Δήμου Χερσονήσου με τη συμμετοχή 150 αθλητών από όλη την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας των 1000 μέτρων για τα παιδιά, αλλά και ο τερματισμός και η απονομή των μεταλλίων.

Στη διαδρομή των 5,5 χλμ. νικητής ήταν ο Τomasz Ryznar. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Άγγελος Παναγιωτάκης και στην τρίτη θέση ο Μανώλης Μαγκαφουράκης.

Στις γυναίκες νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Ελένη Βενέρη, στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Ευαγγελία Κατσαράκη και στην τρίτη θέση η Lenka Bardyova.

Στη διαδρομή των 12 χλμ. νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Kωνσταντίνος Μανιουδάκης, στη δεύτερη θέση ο Παντελής Καμπαξής και στην τρίτη θέση ο Ελευθέριος Κουρκούτης.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε η Ειρήνη Φουρναράκη, τη δεύτερη θέση η Άννα Σιαφάκα και την τρίτη θέση η Άννα Κόνκινα.

«Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός στο Δήμο Χερσονήσου, αποδεικνύοντας ότι σταδιακά εδραιώνεται στη συνείδηση των αθλητών και των φίλων των ορεινών διαδρομών», δήλωσε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι τουρίστες στα Μάλια… έπιασαν δουλειά: Βοήθησαν...

Ενώ οι εργασίες για την αναβάθμιση του οικισμού προχωρούν...

Ηράκλειο:Την έκθεση «Μάτια του Αυγούστου» με έργα...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Εκτίθενται έργα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας - Αναζητούμε...

Οι τουρίστες στα Μάλια… έπιασαν δουλειά: Βοήθησαν...

Ενώ οι εργασίες για την αναβάθμιση του οικισμού προχωρούν...

Ηράκλειο:Την έκθεση «Μάτια του Αυγούστου» με έργα...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Εκτίθενται έργα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας - Αναζητούμε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ελαιόλαδο: Ιστορική πτώση στις τιμές – Τι άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά

Οι εξαγωγές στο ελαιόλαδο ενισχύονται και η κατανάλωση επιστρέφει...

H Eορτή του Αγίου Αποστόλου Σίλα στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΙΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 29...

Πράσινο φως για έξι μη κρατικά ΑΕΙ – Απορρίφθηκαν πέντε και ένα αποσύρθηκε

Εξι μη κρατικά ΑΕΙ θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα από...

Φωτιά στο Βάθυ Λασιθίου – Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Βαθύ στον...