Ηράκλειο:Ο Λ Αυγενάκης στο Αγωνιστικό Σεμινάριο TAEKWONDO I.T.F της Κρήτης

Ο Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAEKWONDO ITF

Στο Αγωνιστικό Σεμινάριο για όλες οι σχολές TAEKWONDO I.T.F της Κρήτης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στις Γούρνες, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι “συμμετέχουμε και ενισχύουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού μας αθλητισμού. Στηρίζουμε όλα ανεξαιρέτως τα αθλήματα, ανεξαρτήτως της δημοφιλίας τους”.

“ΓΟΥΡΝΕΣ – TAEKWONDO I.T.F

Στο Αγωνιστικό Σεμινάριο για όλες τις σχολές TAEKWONDO I.T.F του νησιού μας, με τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Αθλητικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Ελλάδας, Νίκο Λεούση και Δημήτρη Τουρλάκη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Πλήθος αθλητριών και αθλητών, όπως και οι προπονητές των σωματείων που συμμετείχαν, εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες.
Συμμετέχουμε και ενισχύουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού μας αθλητισμού. Στηρίζουμε όλα ανεξαιρέτως τα αθλήματα, ανεξαρτήτως της δημοφιλίας τους”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.