Ηράκλειο:Βράβευση του Δήμου Χερσονήσου για τη συνεισφορά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας

Ημερομηνία:

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος : «Ο Δήμος Χερσονήσου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων υποστηρίζοντας τις ανάγκες των δημοτών στην πανδημία»

Για την κοινωνική του προσφορά και την υποστήριξη των δημοτών την περίοδο της πανδημίας βραβεύτηκε ο Δήμος Χερσονήσου από το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο παγκρήτιας νοσηλευτικής διημερίδας με θέμα «Νοσηλευτική και Covid 19 – Προκλήσεις και διδάγματα».

Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές της διημερίδας και τόνισε πως : «Στον Δήμο Χερσονήσου θέσαμε σε εφαρμογή ένα ειδικό στρατηγικό σχέδιο διαχείρισης με επίκεντρο τον άνθρωπο. Θέσαμε ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του πολίτη, τη στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων και την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών.

Παρά τις δυσκολίες, στόχος ήταν να μην αισθανθούν ούτε στιγμή απομονωμένοι άνθρωποι, κυρίως της Τρίτης Ηλικίας και Άτομα με Αναπηρία. Ο θεσμός του πρώτου βαθμού της Αυτοδιοίκησης είναι ο πιο στενός, ο πιο κοντινός και ο πιο προσιτός στον πολίτη. Αυτό τον ρόλο επιχειρήσαμε να υπηρετήσουμε στη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία της πανδημίας».

Παράλληλα έκανε ειδική μνεία στον ρόλο των νοσηλευτών στη διαχείριση της πανδημίας.
«Τιμώ και σέβομαι απεριόριστα τους ανθρώπους που πάλεψαν κάτω από πίεση, δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, στα όρια των ανθρωπίνων δυνατοτήτων, απέναντι σε έναν πραγματικά αόρατο εχθρό. Για να φτάσουμε όμως στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα θα πρέπει να επισημάνουμε τη διαχρονική και αδιάλειπτη προσφορά των νοσηλευτών», σημείωσε ο κ. Σέγκος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος Βαγγέλης Παπαδάκης επεσήμανε πως «ο Δήμος Χερσονήσου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων υποστηρίζοντας έμμεσα και άμεσα με τις κοινωνικές και άλλες του υπηρεσίες, με βάση τους διαθέσιμους πόρους του, τις ανάγκες των συμπολιτών – δημοτών, έναντι της πανδημίας Covid».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού με...

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά. Ο Ιανουάριος συνεχίζεται με...

Κλείνει τη Δευτέρα ο κύριος διάδρομος του...

Λόγω των προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης στις υποδομές του διαδρόμου...

Ηράκλειο:Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού με...

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά. Ο Ιανουάριος συνεχίζεται με...

Κλείνει τη Δευτέρα ο κύριος διάδρομος του...

Λόγω των προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης στις υποδομές του διαδρόμου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαγνήσιο: Πόσο χρειαζόμαστε για να αποφύγουμε την άνοια και να μη γεράσει το μυαλό

Εάν αυξήσουμε τη διατροφική πρόσληψη ενός πολύτιμου μετάλλου, που...

Ανήλικη παραβατικότητα: Ένα πολυπαραγοντικό κοινωνικό φαινόμενο πίσω από τη δημόσια ανησυχία

Τι δείχνουν τα στοιχεία. Η ανήλικη παραβατικότητα επανέρχεται συνεχώς με...

Copernicus: Έντονη η ξηρασία στην Κρήτη παρά τις βροχοπτώσεις του Δεκεμβρίου

Τι δείχνουν τα δεδομένα υγρασίας εδάφους – Δείτε τους...

Επίδομα μητρότητας 2026: Γιατί θα είναι αυξημένο – Πότε πληρώνεται η πρώτη δόση

Αύξηση 2,4% λόγω της αναπροσαρμογής των συντάξεων από την...