Κιβωτός του Κόσμου: Αγνοούνται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία – Ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται

Ημερομηνία:

Την ώρα που οι μαρτυρίες σχετικά με τα όσα φέρεται να γινόντουσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου», ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία έχουν εξαφανιστεί.

Ουδείς γνωρίζει πού βρίσκονται μετά την κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην τηλεόραση, στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησαν τα παιδιά για ανυπόστατα ψεύδη.

Τι ισχυρίστηκαν
Ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» Αντώνιος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, είχαν δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ λέγοντας πως τα παιδιά λένε ψέματα και έχουν «κακία», με τον ιερέα να δηλώνει «αγανακτισμένος και θυμωμένος».

«Βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός. Έχουμε δουλέψει 25 χρόνια με παιδιά και έχουμε δεχθεί ελέγχους από παντού» είπε και εκτίμησε ότι κάποια παιδιά «εκδικούνται» λόγω του ότι δεν επιτρέπεται η παραβατική συμπεριφορά στην Κιβωτό.

«Αν η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας ‘πληρώνεται’ με καταγγελίες, δεν το καταλαβαίνω», είχε συμπληρώσει η πρεσβυτέρα. «Πώς μπορούμε να απολογηθούμε για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί;», τόνισε η ίδια, λέγοντας ότι όλη αυτή η ιστορία τούς έχει προκαλέσει μεγάλο κακό.

Ουδείς γνωρίζει πού βρίσκονται
Η συνέντευξη είχε δοθεί την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ. Από τότε ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία… αγνοούνται.

Σύμφωνα με τον ALPHA, κανένας από την «Κιβωτό του Κόσμου» δεν γνωρίζει που βρίσκονται.

Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μία δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτήριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην ελίτ της Ευρώπης η Ελλάδα: Στις...

Μαζί με ακόμη τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, οι ελληνικές παραλίες...

Μαντινάδα: Η δημοτική ποίηση της Κρήτης –...

Η μαντινάδα, εκφράζει με έναν τρόπο άμεσο και αξιόπιστο...

Στην ελίτ της Ευρώπης η Ελλάδα: Στις...

Μαζί με ακόμη τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, οι ελληνικές παραλίες...

Μαντινάδα: Η δημοτική ποίηση της Κρήτης –...

Η μαντινάδα, εκφράζει με έναν τρόπο άμεσο και αξιόπιστο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην ελίτ της Ευρώπης η Ελλάδα: Στις 5 χώρες με τις καθαρότερες θάλασσες για το 2026

Μαζί με ακόμη τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, οι ελληνικές παραλίες...

Το οικο- άγχος επηρεάζει την ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων

Ο Γεράσιμος Κολαῒτης μιλά στη Μάρθα Καϊτανίδη. Ολοένα και συχνότερα...