ΚΚΕ:Συνεχίζεται η Πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις των Οργανώσεων της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσουν αυτό το διάστημα με σύνθημα «Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό! Με ισχυρό ΚΚΕ!». Από την πλούσια συζήτηση που ακολουθεί επιβεβαιώνεται η ανάγκη να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ παντού για να είναι πιο δυνατός ο λαός.

Το πλατύ πολιτικό άνοιγμα συνεχίζεται με τις ακόλουθες συγκεντρώσεις – εκδηλώσεις:

Δευτέρα 27 Μαρτίου

• Η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:30, στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς, με ομιλητή τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.

• Η ΚΟ Επισιτισμού – Τουρισμού του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:30, στο καφενείο «Ντόκος», με ομιλητή τον Βαγγέλη Σοφίου, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.

• Η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:30, στο ΚΑΠΗ Μασταμπά, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

Τετάρτη 29 Μαρτίου

• Η ΚΟ Χερσονήσου – Μινώα του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:00, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητρόπολης στο Αρκαλοχώρι, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

Παρασκευή 31 Μαρτίου
• Οι ΚΟ Υγείας, Εκπαίδευσης του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο: «Πρόνοια και Ειδική Αγωγή. Σύγχρονες ανάγκες και πραγματικότητα. Οι Θέσεις του ΚΚΕ», στις 19:00, στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

Σάββατο 1 Απριλίου

• Η ΚΟ Χερσονήσου – Μινώα του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιμένα Χερσονήσου (Οδός Φιλικής Εταιρίας 11), με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.