Κούλουμα από τον Δήμο Ηρακλείου την Καθαρά Δευτέρα στον Καράβολα

Ημερομηνία:

Κρητικό αποκριάτικο γλέντι την Κυριακή 22/2 στις 19:00 στα Λιοντάρια

Με δυο εκδηλώσεις με ελεύθερη συμμετοχή για μικρούς και μεγάλους, ένα Κρητικό αποκριάτικο γλέντι και τα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας, ο Δήμος Ηρακλείου ολοκληρώνει την περίοδο της Αποκριάς και υποδέχεται την Σαρακοστή.

Ειδικότερα, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στα Λιοντάρια, θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο γλέντι με παραδοσιακή κρητική μουσική από τους Μανώλη Πλαΐτη στη λύρα, τον Γιώργο Κολλάρο στο λαούτο, τον Γιώργο Αρμουτίδη στο μαντολίνο και τον Στέλιο Ανετάκη στο λαούτο.

Την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στον Καράβολα, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τα Κούλουμα και την έναρξη της Σαρακοστής με άφθονα νηστίσιμα εδέσματα που θα διατεθούν δωρεάν στους συμμετέχοντες.
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού ευχαριστεί θερμά τους καλλιτέχνες και την εταιρεία «Σαλάτες Οικονομάκη Α.Ε.» για την συνδρομή στις εκδηλώσεις.

ΣΗΜ.: Λόγω της πολύ πρόσφατης αιφνίδιας απώλειας του Προέδρου της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Μιχάλη Βάμβουκα, ο οποίος συμμετείχε ενεργά και επί σειρά ετών στη δράση της Καθαράς Δευτέρας στην 3η Δ.Κ. στον Καράβολα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς μουσική.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η συγκλονιστική ιστορία από την Κρήτη –...

Από τα Χανιά… στον τοίχο της Καισαριανής: Ο εγγονός...

Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημαρχου Ρεθύμνης και Προέδρου Π.Ε.Δ....

Τη λύπη του για την απώλεια της σπουδαίας Ελληνίδας...

Η συγκλονιστική ιστορία από την Κρήτη –...

Από τα Χανιά… στον τοίχο της Καισαριανής: Ο εγγονός...

Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημαρχου Ρεθύμνης και Προέδρου Π.Ε.Δ....

Τη λύπη του για την απώλεια της σπουδαίας Ελληνίδας...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related