Λ.Αυγενάκης : «Με διάλογο, συνεργασία και σωστή οργάνωση, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που προάγει την ασφάλεια και την ευημερία»

Ημερομηνία:

Λ.Αυγενάκης: «Με διάλογο, συνεργασία και σωστή οργάνωση, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που προάγει την ασφάλεια και την ευημερία»
Επόμενη στάση σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, σε καφενείο στις Βασιλειές – 7:30μμ

Η περιοδεία στο Νομό Ηρακλείου συνεχίζεται για τον Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη. Σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024, ο βουλευτής θα συνάντηση πολίτες στις Βασιλειές σε καφενείο της περιοχής στις 7:30μμ.

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνάντησης στη Νέα Αλικαρνασσό, ο βουλευτής έκανε στην ακόλουθη ανάρτησης στα social media:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ

💬 «Με διάλογο, συνεργασία και σωστή οργάνωση, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που προάγει την ασφάλεια και την ευημερία»
👉🏼Σήμερα σε καφενείο στις Βασιλειές στις 7:30μμ.

είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με πολίτες της περιοχής της Αλικαρνασσού, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στο καφενείο του Αλέξανδρου Φλουρή, όπου συζητήσαμε εκτενώς για το κρίσιμο ζήτημα της ασφάλειας. Ακούγοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά ότι η ασφάλεια αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Η κυβέρνηση έχει τονίσει ότι η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα. Προς την κατεύθυνση αυτή και μέσα από μια σειρά μέτρων, στοχεύει στην προστασία των πολιτών μέσω της ενίσχυσης της αστυνομικής παρουσίας, της αυστηροποίησης των ποινών, της αναβάθμισης του στόλου της αστυνομίας, αλλά και της εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Καταπολέμησης της Εγκληματικότητας. Επιπλέον, μέτρα για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων λαμβάνονται στοχευμένα, αποδεικνύοντας το σε ένα ζήτημα μείζονος σημασίας.

Ωστόσο η ασφάλεια δεν αποτελεί μόνο ζήτημα εθνικής πολιτικής, αλλά και μια συνεχής υπενθύμιση της αλληλεγγύης και της ανθρώπινης ευθύνης που μοιραζόμαστε όλοι ως πολίτες.

Μέσα από τη συνεργασία των τοπικών αρχών και των πολιτών, ο νομός μας μπορεί να γίνει ένα παράδειγμα ασφαλούς και φιλόξενης πόλης. Ως Βουλευτής Ηρακλείου, θα συνεχίσω να παλεύω για την ενίσχυση των σωμάτων ασφαλείας, η οποία μπορεί να προσφέρει άμεση αίσθηση προστασίας, τη βελτίωση των υποδομών και των τεχνολογιών παρακολούθησης, όπως και την ενημέρωση των συμπολιτών σε θέματα ασφάλειας.

🙏🏼 Ευχαριστώ όλους όσοι βρέθηκαν εκεί!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τη...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κατά την πρόσφατη...

Δήμος Ηρακλείου:Σε δημόσια διαβούλευση κυκλοφοριακά θέματα του...

Σε δημόσια διαβούλευση κυκλοφοριακά θέματα του 2ου πρακτικού της...

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τη...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κατά την πρόσφατη...

Δήμος Ηρακλείου:Σε δημόσια διαβούλευση κυκλοφοριακά θέματα του...

Σε δημόσια διαβούλευση κυκλοφοριακά θέματα του 2ου πρακτικού της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει την δημιουργία θέσεων εργασίας, στηρίζοντας...

Δήμος Πλατανια : Ονοματοδοσία άλσους παλαιάς κρήνης Βουβών σε “Δημοτικό Άλσος Αντώνη Τσαπατάκη”

Ονοματοδοσία άλσους παλαιάς κρήνης Βουβών σε “Δημοτικό Άλσος Αντώνη...

Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Επιδείνωση καιρού στην Κρήτη Πέμπτη 1 Μαΐου και Παρασκευή 2 Μαΐου 2025

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...