Λασίθι : Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης « Οι ήρωες της Digea » στα σχολεία του Δήμου Αγίου Νικολάου

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας στήριξης των παιδιών, ο Διευθύνων Σύμβουλος και στελέχη της εταιρείας Digea, επισκέφθηκαν ειδικά σχολεία και δομές του Δήμου Αγίου Νικολάου, προσφέροντας ατομικά δώρα στα παιδιά & χρηστικά είδη στα σχολεία που τα φιλοξενούν.
Αναλυτικότερα, επισκέφθηκαν το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, το Ειδικό Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Σχολείο και το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου.
Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους της Digea, ενώ τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Σχολικής Στέγης κ. Μαρία Γάλλου, η Σύμβουλος Γενικής Αγωγής κ. Μαρία Πρατσίνη, ο Προϊστάμενος Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Μαμάκης και ο Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής κ. Ιωάννης Νοβάκος.
Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, ευχαριστώντας για την πρωτοβουλία αυτή, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Νίκο Μαστοράκη καθώς και τους συνεργάτες του, τόνισε ότι τα παιδιά αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα για το δήμο, εξαίροντας μάλιστα την Digea,για το κοινωνικό έργο που επιτελεί σ΄ όλους τους Δήμους της Ελλάδας – στις ευαίσθητες δομές της ειδικής εκπαίδευσης.
Με την ευκαιρία της δράσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Νίκος Μαστοράκης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Οι ήρωες της Digea», έκανε γνωστό, ότι ξεκίνησε το 2018 με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά που χρειάζονται περισσότερο τη φροντίδα και την αγάπη μας. «Το δικό μας το μήνυμα – τόνισε – είναι να μην μείνει κανένα παιδί στο σπίτι του, αλλά να συμμετέχει στην εκπαιδευτική διαδικασία. Επιπλέον να υπενθυμίσουμε στους γονείς, ότι δεν είναι μόνοι τους και στην δύσκολη προσπάθεια τους, έχουν κοντά τους την κοινωνία, αλλά και όλους όσους προσφέρουν τα ελάχιστα και αποδεικνύουν ότι είναι πραγματικά δίπλα τους».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Αγίου Νικολάου:Διαγωνισμός δημιουργίας Video για μαθητές...

«Το Περιβάλλον μέσα από τα μάτια σου» Διαγωνισμός δημιουργίας Video...

«Το Περιβάλλον μέσα από τα μάτια μου»

Διαγωνισμός δημιουργίας Video για μαθητές με αφορμή την Παγκόσμια...

Δήμος Αγίου Νικολάου:Διαγωνισμός δημιουργίας Video για μαθητές...

«Το Περιβάλλον μέσα από τα μάτια σου» Διαγωνισμός δημιουργίας Video...

«Το Περιβάλλον μέσα από τα μάτια μου»

Διαγωνισμός δημιουργίας Video για μαθητές με αφορμή την Παγκόσμια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μουσείο Ν. Καζαντζάκη: Ο εορτασμός για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2025

Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς...

Καρύδια στο πρωινό: Το “μυστικό όπλο” για καλύτερη μνήμη και υγεία εγκεφάλου

Η σημασία ενός υγιεινού πρωινού για την ενεργοποίηση του...

Εκρηκτική αύξηση των μαθησιακών διαταραχών στα παιδιά

Πώς θα γίνεται ταχύτερα η διάγνωση - Το σχέδιο...

Ξάνθη: Αρπακτικά πουλιά κατά περιστεριών – Σφοδρές αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις

Πεντάμηνο πρόγραμμα με πτήσεις εκπαιδευμένων αρπακτικών ενέκρινε ο δήμος...