Λιάνα Σταρίδα: «Απαράδεκτο να μην υπάρχουν ΚΑΠΗ και ΤΟΜΥ στην Αγία Αικατερίνη»

Ημερομηνία:

Με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, που ενημερώθηκε για τα προβλήματα της συνοικίας και παρουσίασε τις βασικές θέσεις της για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Η Λιάνα έθεσε ως προτεραιότητα την δημιουργία ΚΑΠΗ και Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) στην περιοχή, ενώ έδωσε έμφαση και στην αξιοποίηση των διαθέσιμων εκτάσεων, με στόχο την κατασκευή χώρων αναψυχής για τα παιδιά. «Τα προβλήματα στην Αγία Αικατερίνη είναι πολλά. Οι υποδομές πρέπει να βελτιωθούν, χρειάζεται περισσότερο πράσινο, καλύτερος φωτισμός, καθαριότητα, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους κατοίκους» ανέφερε η Λιάνα.

«Διεκδικούμε τα αυτονόητα. Καθαριότητα, πεζοδρόμια, συγκοινωνία και παιδικές χαρές, για να μην παίζουν στον δρόμο τα παιδιά μας» ανέφεραν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, που παρέδωσαν στην υποψήφια δήμαρχο Ηρακλείου ένα κείμενο με τα αιτήματά τους για την αναβάθμιση της γειτονιάς.

Η Λιάνα δεσμεύθηκε να μελετήσει το κείμενο και να επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις, σε νέα συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Βραδιά αγάπης και προσφοράς για τον Άγγελο

Κάποιες φορές στη ζωή, χρειάζεται λίγη παραπάνω δύναμη για...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Ηράκλειο:Βραδιά αγάπης και προσφοράς για τον Άγγελο

Κάποιες φορές στη ζωή, χρειάζεται λίγη παραπάνω δύναμη για...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δένδιας: Εθελοντική στράτευση γυναικών το 2026 – Έχουμε το καλύτερο anti drone σύστημα για τα Bayraktar

«Θα ξεκινήσουμε να δημιουργήσουμε μια μονάδα 150 εθελοντριών για...

Η πρώτη γυναίκα χειρουργός μεταμοσχεύσεων ήπατος στην Ελλάδα

Νέα επιτυχία της χειρουργικής κλινικής μεταμοσχεύσεων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Η...

Πόσο επικίνδυνο είναι να τρώμε τα νύχια μας

Η ονυχοφαγία, όπως λέγεται επιστημονικά, είναι συχνό φαινόμενο σε...