Μαρίνα Σάττι: Έτοιμο το τραγούδι για τη Eurovision – Ποια χώρα την “απειλεί”

Στην τελική ευθεία για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision βρίσκεται η ομάδα της Μαρίνας Σάττι.

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται η Ευρώπη και αν και μας χωρίζουν σχεδόν 5 μήνες από τις φαντασμαγορικές βραδιές των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού, η μία μετά την άλλη οι χώρες έχουν επιλέξει τα τραγούδια που θα παρουσιάσουν οι εκπρόσωποί τους στον 68ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας τον ερχόμενο Μάιο.

Έτοιμο φαίνεται πως είναι και το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του Malmö Arena, με την τραγουδίστρια να έχει στρέψει την προσοχή της στην προετοιμασία του promo της συμμετοχής της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού του 2024.

Αν και οι λεπτομέρειες για τους δημιουργούς του τραγουδιού ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όπως για παράδειγμα αν θα έχει ελληνικό ή αγγλικό στίχο, κρατούνται ακόμα ως επτασφράγιστο μυστικό από το περιβάλλον της Μαρίνας Σάττι αλλά και τη δημόσια τηλεόραση, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως η επιλογή του τραγουδιού έχει γίνει και θα μας εκπλήξει.

Όπως είπε το πρωί της Παρασκευής (19/01) μέσα από την εκπομπή “Super Katerina” του Alpha, “το επικρατέστερο τραγούδι, γιατί υπάρχει ένα τραγούδι που αρέσει πάρα πολύ, ξέρω ότι έχει ζουρνά και ελληνικό στίχο. Αν όντως βγει μόνο με ελληνικό στίχο, θα είναι κάτι που έχουμε να το δούμε από τη Γιάννα Τερζή με το ‘Όνειρό μου’”.

Η Μαρίνα Σάττι θα έχει όμως και δυνατούς αντιπάλους στη Eurovision 2024 και μία από αυτές θα είναι η Νορβηγία, την οποία θα εκπροσωπήσει η Ingrid Jasmin με το τραγούδι “Eya”.

Eurovision 2024: Ingrid Jasmin – Eya:

Eurovision: Η σκηνή που θα τραγουδήσει η Μαρίνα Σάττι στο Μάλμε

Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια για τη σκηνή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024, που θα διεξαχθεί στη Malmö Arena της Σουηδίας.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας SVT παρουσίασε τα λεπτομερή γραφικά της σκηνής, καθώς και τον σχεδιασμό του φωτισμού.

Η σκηνή που θα τραγουδήσει τον ερχόμενο Μάιο η Μαρίνα Σάττι θα διακοσμηθεί με κύβους LED, δάπεδα LED, και προηγμένη τεχνολογία φωτισμού, δημιουργώντας θεαματικές παραλλαγές στην αρένα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.