Μεγάλη επιτυχία για το «Τουρνουά Αγάπης» του Δήμου Χανίων, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεροκούρου

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το διήμερο «Τουρνουά Αγάπης», το οποίο διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων και την Ε.Π.Σ. Χανίων.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του διήμερου τουρνουά ποδοσφαίρου, συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων που θα διατεθεί σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και πρόσφυγες, που εξυπηρετούνται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων.
«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στο «Τουρνουά Αγάπης» και απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι ο αθλητισμός μας ενώνει για καλό σκοπό» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, ευχαριστώντας όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση και προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Με τη σειρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη δήλωσε: “Για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε το αλληλέγγυο πνεύμα του αθλητισμού και ευχαριστούμε θερμά τις αθλητικές ομάδες, και όλους όσοι με την πολύτιμη προσφορά τους συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση των στόχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και γενικότερα στην υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων».
Μεταξύ, των ποδοσφαιρικών ομάδων, που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν ο Ηρακλής Νεροκούρου, ο Ιδομενέας, η Δόξα Παχιανών, ο Ίκαρος Μουρνιών, ο Θησέας Περιβολίων, ο ΔΑΟΧ, ο Πανακρωτηριακός, ο Κουμπές, ο Α.Ο. Μινώταυρος, ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών, ο Αθλητικός Όμιλος Σούδας, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, ο Κ16 Ηρακλής, ο Κ16 Ολυμπιακού Ν. Κυδωνίας καθώς επίσης, και οι γυναικείες ομάδες Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου και Α.Ο.Χ. Γυναικών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων...

Την ένταξη του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση 9ου Δημοτικού Σχολείου...

Ε Π.Κ.Κρητης : “Τοπική επιχείρηση, ηλεκτρικών ειδών,δείχνει...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών...

Ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων...

Την ένταξη του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση 9ου Δημοτικού Σχολείου...

Ε Π.Κ.Κρητης : “Τοπική επιχείρηση, ηλεκτρικών ειδών,δείχνει...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πράσινο φως για έξι μη κρατικά ΑΕΙ – Απορρίφθηκαν πέντε και ένα αποσύρθηκε

Εξι μη κρατικά ΑΕΙ θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα από...

Φωτιά στο Βάθυ Λασιθίου – Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Βαθύ στον...

Λειτουργία 13 Νέων Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Κρήτη Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε την ένταξη στο...

Ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων από την Περιφέρεια Κρήτης

Την ένταξη του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση 9ου Δημοτικού Σχολείου...