Μελίνα Ασλανίδου: Οι σπουδές ως βοηθός μικροβιολόγου και η απόφαση για μόνιμη εγκατάσταση στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Μπορεί η Μελίνα Ασλανίδου να έχει ταυτίσει τη ζωή της με τη μουσική, ωστόσο αν ο δρόμος της έβγαζε σε διαφορετικά μονοπάτια, θα μπορούσε να τα ακολουθήσει με μεγάλη επιτυχία.

«Θα μπορούσα να κάνω τα πάντα» τονίζει σε συνέντευξή της. «Δεν φοβάμαι τον εαυτό μου. Είμαι δουλευταρού, εργατική, έξυπνη, καλοπροαίρετη και θετικός άνθρωπος. Αγαπάω επίσης πολύ τους ανθρώπους. Θα μπορούσα λοιπόν να κάνω το οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς».

Τα δικά της «μπορώ» δεν σταματούν μόνο στο επαγγελματικό επίπεδο, καθώς, όπως δηλώνει, δεν θα δίσταζε να ζήσει ακόμα και μακριά από την πρωτεύουσα. «Μένω ούτως ή άλλως στην Κρήτη» παραδέχεται η Μελίνα Ασλανίδου στο ΟΚ!. «Θυμάμαι την πρώτη φορά που βρέθηκα στο νησί. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια χρονιά, ήταν αλλά από τότε μου έκανε εντύπωση η κρητική κουλτούρα που είναι πολύ κοντά στη δική μας την ποντιακή. Την αγαπώ την Κρήτη γιατί έχουμε πολλά κοινά. Για εμένα είναι πολύ οικείο το νησί. Το αγαπώ γι’ αυτό και μένω εκεί». Κάτι που δεν έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια είναι η κοινωνικότητά της και η αγάπη της για τον κόσμο.

«Ήμουν πάντα το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μου άρεσε να γνωρίζω ανθρώπους και κόσμο. Από τότε που ήμουν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασα βοηθός μικροβιολόγου. Θυμάμαι ότι ήθελα να γνωρίσω όλο τον κόσμο και να τους κάνω φίλους μου. Κοινωνικό παιδί βλέπεις. Τότε λοιπόν έκανα πολύ γρήγορα φίλους και παρέες τους οποίους έχω κρατήσει μέχρι σήμερα. Έχουμε γίνει και κουμπάροι. Στην πορεία λοιπόν μου ήταν οικείο και μου προκαλούσε χαρά όταν κάποιος με σταματούσε και μου έλεγε ότι με γνωρίζει. Χαιρόμουν. Το αντιμετώπισα με πολλή αγάπη».

Μπορεί να μην ακολούθησε μια καριέρα στον πάγκο του μικροβιολογικού εργαστηρίου ωστόσο ακόμα θυμάται πόσο διάβαζε. «Ήμουν καλή μαθήτρια και αργότερα φοιτήτρια. Ήμουν από τα ”φυτά” που ήθελα όλα να είναι σωστά, τετράγωνα και προγραμματισμένα. Οι γονείς μου ήταν τυχεροί. Είχαν ένα παιδί που πατούσε από μικρό στα πόδια του. Δεν τους δυσκόλεψα καθόλου. Υπήρχαν βέβαια τρέλες στην εφηβεία, αλλά ήταν σε λογικό πλαίσιο», εξηγεί η Μελίνα Ασλανίδου.https://www.gossip-tv.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το BBC αποθεώνει την Κλαυδία: «Μείναμε άναυδοι...

Η Κλαυδία εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με...

Eurovision 2025: «Τώρα την καμαρώνουμε διπλά» –...

Στο πλευρό της Κλαυδίας όλη η οικογένεια της, οι...

Το BBC αποθεώνει την Κλαυδία: «Μείναμε άναυδοι...

Η Κλαυδία εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με...

Eurovision 2025: «Τώρα την καμαρώνουμε διπλά» –...

Στο πλευρό της Κλαυδίας όλη η οικογένεια της, οι...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Αναβίωση κρητικής καντάδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατσίδων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων σας προσκαλεί στην Αναβίωση της...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή Σινά

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν....