Πάολα: Τραγουδά με τσιγάρο πάνω στην πίστα και τρολάρει τον αντικαπνιστικό νόμο

Χαμός με την κίνηση της τραγουδίστριας
Πολλά και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η κίνηση της Πάολα να εμφανιστεί στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι.

Λίγες ημέρες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τη φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη να καπνίζει στο μαγαζί που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, η τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε και εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (7/1) με τσιγάρο πάνω στην πίστα.

Στο βίντεο που έχει γίνει viral φαίνεται να κρατά ένα αναμμένο τσιγάρο, χωρίς ωστόσο να το καπνίζει και να ερμηνεύει τη γνωστή επιτυχία «Το παλιό μου παλτό».

Μάλιστα, το σηκώνει ψηλά τη στιγμή που οι στίχοι λένε «έσβηνε το τσιγάρο, στο υγρό πάνω χώμα…».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν μέρος του σόου ή αν τρόλαρε τον αντικαπνιστικό νόμο που καταστρατηγείται στα νυχτερινά κέντρα. Πάντως, η πλειοψηφία των χρηστών στα social media την έσφαξε με το γάντι. «Μιλάμε για επανάσταση, όχι αστεία», «Δε σέβεστε την υγεία κανενός», «Μπράβο και θα φάει πρόστιμο», έγραψαν κάποιοι στο Twitter.

«Θεωρώ ότι η πράξη της είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα της ανθρώπινης διανόησης και θα αναφέρεται στην ανασκόπηση του 2023», σημείωσε ένας ακόμα ειρωνικά, ενώ υπήρξαν και αυτοί που αναρωτήθηκαν αν ο υπουργός Υγείας θα επιβάλει ξανά πρόστιμο, όπως συνέβη και με τον Βασίλη Μπισμπίκη.https://www.in.gr/wp-content/uploads/2023/01/paola.mp4?_=2

To πρόστιμο στον Μπισμπίκη
Μόλις τα Χριστούγεννα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επέβαλε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» όπου τραγουδάει φέτος η Δέσποινα Βανδή. Και αυτό διότι ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης «συνελήφθη» μέσω φωτογραφιών που ανέβηκαν στα social media να καπνίζει στο νυχτερινό μαγαζί.

«Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο απαγορεύεται» είχε τονίσει τότε ο Θάνος Πλεύρης. Το μαγαζί κλήθηκε να πληρώσει το ποσό των 4.000 ευρώ και ο ηθοποιός 100 ευρώ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.