Μήνυμα συμπαράστασης του Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, προς τις αδελφοποιημένες πόλεις στην Κύπρο με αφορμή τα 50 χρόνια από την εισβολή

Ημερομηνία:

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης απέστειλε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με επιστολή του προς τους Δημάρχους των αδελφοποιημένων Δήμων της Κύπρου με τον Δήμο Χανίων, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Χανίων «Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας μεταφέρω το μήνυμα της αλληλεγγύης της κοινωνίας των Χανίων και να σας υπενθυμίσω πως η Ελλάδα, η Κρήτη και τα Χανιά βρίσκονται δίπλα σας, στην οδυνηρή επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Θεωρούμε χρέος μας να τιμούμε όλους όσοι πολέμησαν με αυτοθυσία για την ελευθερία και την ακεραιότητα της Κύπρου και όλους όσοι αναγκάστηκαν να ζουν με την απώλεια, με τον πιο σκληρό και βίαιο τρόπο.
Για τα Χανιά αποτελεί προνόμιο και τιμή να βρίσκονται στο πλευρό των αδελφοποιημένων Δήμων της Κύπρου και του κυπριακού ελληνισμού, εκφράζοντας πάντα και σε κάθε περίσταση τη συμπαράστασή μας στον αγωνιζόμενο λαό της Κύπρου για ελευθερία, δικαιοσύνη και δικαίωση. Δεν ξεχνάμε ποτέ!»
Ο Δήμος Χανίων έχει αδελφοποιηθεί με τους Δήμους Πάφου, Αμμοχώστου, Έγκωμης και Πόλης Χρυσοχούς, με τους οποίους διατηρεί στενές και ουσιαστικές σχέσεις συνεργασίας, φιλίας και αλληλεγγύης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης Δ.Σ. Χανίων προς τον...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων κατά τη συνεδρίαση της 15ης...

Δήμος Χανίων:Έναρξη κατάθεσης ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον...

Από αύριο, Τετάρτη 22/10 Από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων...

Ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης Δ.Σ. Χανίων προς τον...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων κατά τη συνεδρίαση της 15ης...

Δήμος Χανίων:Έναρξη κατάθεσης ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον...

Από αύριο, Τετάρτη 22/10 Από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγικό τέλος για 60χρονο εργάτη στο Γιόφυρο

Υπέστη ανακοπή ενώ εκτελούσε εργασίες σε εργοτάξιο. Ακόμα ένα εργατικό...

ΚΡΗΤΗ Έφυγε ο Κρητικός “δάσκαλος των δασκάλων”

Ο Γιώργος Φυσάκης σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή. Έφυγε από τη...

Γιάννης Κεφαλογιάννης: Η εκπαίδευση ως επένδυση ζωής αποτελεί πολιτική επιλογή για τον Μυλοπόταμο

Γιάννης Κεφαλογιάννης: Η εκπαίδευση ως επένδυση ζωής αποτελεί πολιτική...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους ΙΙΙ»

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους...