Μις Ελλάς εξελέγη η Ρεθεμνιώτισσα Ζωή Ασουμανάκη – Κρητικές και οι τρεις πρώτες νικήτριες των φετινών Καλλιστείων

Μις Ελλάς εξελέγη η Ρεθεμνιώτισσα Ζωή Ασουμανάκη – Κρητικές και οι τρεις πρώτες νικήτριες των φετινών Καλλιστείων

Τρεις πανέμορφες Κρητικοπούλες κατάφεραν να κερδίσουν τους αντίστοιχους τρεις πρώτους τίτλους στα φετινά καλλιστεία, που διεξήχθησαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής. Σταρ Ελλάς εξελέγη η Σαμάνθας Μίσοβιτς από την Ιεράπετρα, Μις Ελλάς η Ζωή Ασουμανάκη από το Ρέθυμνο και Μις Γιανγκ Ελλάς η νεαρή μαθήτρια από το Ηράκλειο Ιωάννα Σκουλά.

Τα Ελληνικά Καλλιστεία πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνα, με οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα και στην παρουσίαση την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Λάκης Γαβαλάς, Ιωάννα Σουλιώτη, Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργος Μεστούσης, Γκαλένα Βελίκοβα και η Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου.

Οι 12 υποψήφιες διεκδίκησαν τους πολυπόθητους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους στους διεθνείς διαγωνισμούς Miss World και Miss International.

Η Σταρ ΕλλάςΣαμάνθα Μίσοβιτς, διαγωνίστηκε με τον αριθμό 10, είναι 19 ετών, μεγάλωσε στην Ιεράπετρα και έχει καταγωγή από την Σερβία ενώ συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του “Big Brother” που προβλήθηκε την περσινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.