Μητροπολίτης Αργολίδας για «πάρτι βλασφημίας» : «Είμαι ανοιχτός για συνάντηση με τους διοργανωτές»

Ημερομηνία:

Το «πάρτι βλασφημίας» που προκάλεσε σάλο τις προηγούμενες ημέρες σχολίασε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο Μητροπολίτης, μέχρι τώρα –που το θέμα πήρε διαστάσεις- προτίμησε τη σιωπή «όπως έκανε ο Χριστός, όμως λυπήθηκα βαθιά που κάποιοι άνθρωποι επιχείρησαν να κακοποιήσουν την σημαντική για μας τους χριστιανούς».

Ο ίδιος σημείωσε ότι, «δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο» και ερωτηθείς για τις απειλές που δέχονται οι διοργανωτές εξήγησε ότι παρά το ότι κατανοεί τις θέσεις τους, δεν μπορεί να συμφωνήσει με τις μεθόδους.

«Ο Χριστός δεν έχει ανάγκη από ροπαλοφόρους υπερασπιστές», είπε σχετικά, συμπληρώνοντας ότι, «τον Χριστό δεν τον αγγίζουν αυτά, ξέρει κι από χαστούκια και από φτυσίματα και αγωνιεί για όλους μας και για αυτά τα παιδιά».

«Έχω την αίσθηση ότι τα παιδιά κρύβουν μέσα τους πολύ μεγάλο πόνο», είπε και δήλωσε ανοιχτός σε συνάντηση μαζί τους.

Κληθείς, να σχολιάσει το μπάρμπεκιου που είχε διοργανωθεί λίγους μήνες πριν έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβάτα Θεσσαλονίκης, το χαρακτήρισε «εντελώς αντιχριστιανικό και απαράδεκτο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο ΑΔΜΗΕ προκηρύσσει τον διαγωνισμό για...

Στην προκήρυξη του διαγωνισμού για τα υποβρύχια ηλεκτρικά καλώδια...

Πώς θα αλλάξετε πλακάκια και υδραυλικά με...

Η μεγάλη διαφορά του προγράμματος σε σχέση με τα...

Ο ΑΔΜΗΕ προκηρύσσει τον διαγωνισμό για...

Στην προκήρυξη του διαγωνισμού για τα υποβρύχια ηλεκτρικά καλώδια...

Πώς θα αλλάξετε πλακάκια και υδραυλικά με...

Η μεγάλη διαφορά του προγράμματος σε σχέση με τα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Sold out τα μπουζούκια με πρώτο τραπέζι στις 5.000 ευρώ

Ποια μπουζούκια δεν έχουν ούτε... σκαμπό για τα ρεβεγιόν...

Κρήτη: 17 ημέρες αγωνίας για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται – Το τελευταίο τηλεφώνημα

Καμία ένδειξη ζωής από τον γιατρό του Βενιζέλειου νοσοκομείου...

Κάλαντα στην Π.Ε. Χανίων – Πρόγραμμα

Σας ενημερώνουμε ότι, προκειμένου να αποδώσουν τα Κάλαντα των...