Μπαράκ Ομπάμα: Μιλά για την κρίση στον γάμο του με τη Μισέλ -«Υπήρξε βαθύ χάσμα»

Ημερομηνία:

Η θητεία του ως πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επιπτώσεις στον γάμο του.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε μια ειλικρινή παραδοχή για τον γάμο του με τη Μισέλ Ομπάμα, προκαλώντας έκπληξη σε πολλούς.

«Υπήρξε βαθύ χάσμα με τη σύζυγό μου», είπε ο 63χρονος σήμερα Μπαράκ Ομπάμα στον πρόεδρο του Κολλεγίου Χάμιλτον, Στίβεν Τέπερ, σε μια συζήτηση την Πέμπτη, σύμφωνα με το Daily Beast.

«Έτσι, προσπαθούσα να βγω από αυτό το κενό κάνοντας περιστασιακά διασκεδαστικά πράγματα», πρόσθεσε.

Στην ίδια εκδήλωση εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για τους δασμούς, τις απειλές κατά πανεπιστημίων και δικηγορικών γραφείων, τις απελάσεις μεταναστών, τον εκφοβισμό μέσων ενημέρωσης και την ανατροπή της διεθνούς τάξης.

Η θητεία του ως πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επιπτώσεις στον γάμο του

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η θητεία του από το 2009 έως το 2017 είχε επιπτώσεις στη σχέση του με την πρώην Πρώτη Κυρία.

«Ας πω απλώς αυτό: Σίγουρα βοηθάει να είσαι εκτός Λευκού Οίκου και να έχεις λίγο περισσότερο χρόνο μαζί της», είπε ο Μπαράκ σε συνέντευξή του τον Μάιο του 2023, εκθειάζοντας τη Μισέλ Ομπάμα για το ότι ήταν «γενναιόδωρη» στις αδυναμίες του.

Όσον αφορά την 61χρονη Μισέλ, αυτή αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι «δεν άντεχε» τον σύζυγό της για μια ολόκληρη δεκαετία όταν οι κόρες τους – η Μαλία, σήμερα 26 ετών, και η Σάσα, 23 ετών – ήταν μικρές, επισημαίνοντας ότι δεν «ήθελε να είναι κακιά λέγοντας το αυτό».

Σύμφωνα με τη Μισέλ Ομπάμα, «ο γάμος δεν είναι 50/50 – ποτέ, ποτέ». Όπως εξήγησε τότε: «Υπάρχουν φορές που είμαι 70, εκείνος 30. Υπάρχουν φορές που εκείνος είναι 60, εγώ 40. Αλλά ξέρετε τι; Δέκα χρόνια – είμαστε παντρεμένοι 30 – θα προτιμούσα 10 κακά χρόνια από 30. Είναι απλά θέμα πώς το βλέπεις».

Σε μια συνέντευξη της τον Απρίλιο του 2023,μοιράστηκε ότι μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της «επειδή ο γάμος είναι δύσκολος, και πολλοί νέοι άνθρωποι εγκαταλείπουν το γάμο για πράγματα που είναι απλώς μέρος της δέσμευσης».

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι ο συμβιβασμός που συνεπάγεται ο γάμος «δεν είναι πάντα διασκεδαστικός».

Οι φήμες για διαζύγιο των Ομπάμα

Οι Ομπάμα – οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 1992 – είχαν πρόσφατα κατακλυστεί από φήμες διαζυγίου, οι οποίες φαίνεται να ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, όταν ο Μπαράκ παρευρέθηκε σε μερικές πολιτικές εκδηλώσεις μόνος του, συμπεριλαμβανομένης της κηδείας του πρώην προέδρου Τζίμι Κάρτερ και της ορκωμοσίας του προέδρου Τραμπ.

Ωστόσο, μια πηγή που είχε δουλέψει με το ζευγάρι δήλωσε στο Page Six ότι «δεν προσποιούνται ότι έχουν αυτή την τέλεια σχέση. Δεν προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι είναι αυτό το μαγικό ζευγάρι».

Όσο για το πώς χειρίζεται τις διαδικτυακές συζητήσεις για την οικογενειακή της ζωή, η Μισέλ Ομπάμα – η οποία είναι αρκετά σίγουρη ότι δεν έχει «κοιτάξει ποτέ τα σχόλια» – δήλωσε τον περασμένο μήνα: «Δεν μπορείς να ζεις μέσα από τα social media. Μην αφήνετε αυτή την αρνητική ενέργεια να εισέλθει στον χώρο σας. Αυτοί είναι άνθρωποι που δεν σας γνωρίζουν. Πολλά από αυτά τα πράγματα είναι επινοημένα και δεν σας τρέφουν».

CRETALIVE NEWS

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σύνοδος Κορυφής: Μήνυμα για ενότητα, ψυχραιμία και...

Στην σκιά της έντασης που έφεραν οι κινήσεις του...

Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανοφόρο στη Μούρθια...

Νέο σιδηροδρομικό ατύχημα σημειώθηκε στη νοτιοανατολική Ισπανία, όταν συρμός...

Σύνοδος Κορυφής: Μήνυμα για ενότητα, ψυχραιμία και...

Στην σκιά της έντασης που έφεραν οι κινήσεις του...

Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανοφόρο στη Μούρθια...

Νέο σιδηροδρομικό ατύχημα σημειώθηκε στη νοτιοανατολική Ισπανία, όταν συρμός...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρηματοδότηση ύψους 987.770,02 ευρώ για συντηρήσεις και επισκευές υποδομών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Χρηματοδότηση, συνολικού ύψους 987.770,02 ευρώ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενέκρινε...

Xανιά:Ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα Κοινωνικά Συσσίτια Σπλαντζιας

Τα Κοινωνικά Συσσίτια Σπλαντζιας διοργανώνουν την ετήσια κοπή της...

Ηράκλειο:Κοπή πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατσίδων

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσίδων...