Μυλοπόταμος: Χασισοφυτεία 748 δενδρυλλίων εντοπίστηκε από τις αρχές!

Ημερομηνία:

Τις πρωινές ώρες της Μ. Παρασκευής ολοκληρώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία αποτελούμενη από επτακόσια σαράντα οχτώ (748) δενδρύλλια κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν τρείς Έλληνες, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων καθώς και πολυήμερη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και Ρεθύμνης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους φυτεία αποτελούμενη από εφτακόσια σαράντα οχτώ (748) δενδρύλλια κάνναβης (στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 70 εκατοστών).

Από τη διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε ότι τρείς άνδρες καλλιεργούσαν από κοινού την εν λόγω φυτεία με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ακλούθησαν έρευνες στις οικίες των τριών ημεδαπών οπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 638 φυτώρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 34.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον κατασχέθηκαν -2- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα ως μέσα τέλεσης παράνομων ενεργειών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Προσοχή: Δίχως τέλος οι απάτες στην Κρήτη...

Τρεις άνθρωποι εξαπατήθηκαν στην Κρήτη και είδαν τους λογαριασμούς...

Μανώλης Χνάρης:Είναι αυτονόητη η στήριξή μας στα...

Σε συνέχεια της επιστολής που κατέθεσε η Συντονιστική Επιτροπή...

Προσοχή: Δίχως τέλος οι απάτες στην Κρήτη...

Τρεις άνθρωποι εξαπατήθηκαν στην Κρήτη και είδαν τους λογαριασμούς...

Μανώλης Χνάρης:Είναι αυτονόητη η στήριξή μας στα...

Σε συνέχεια της επιστολής που κατέθεσε η Συντονιστική Επιτροπή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρούτε: Προετοιμαστείτε για πόλεμο – Είμαστε ο επόμενος στόχος της Ρωσίας

Ο Μαρκ Ρούτε κάλεσε σήμερα τους συμμάχους να ενισχύσουν...

Κρήτη: Χωρίς συμφωνία η συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα – Εναντιώνονται οι αγροτοκτηνοτρόφοι στον κυβερνητικό εμπαιγμό

Αναβρασμός επικρατεί στον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο της Κρήτης καθώς από...

Συναγερμός στις ευρωπαϊκές αγορές για ελληνικά μανταρίνια γεμάτα φυτοφάρμακα

Υπέρβαση υπολειμμάτων σε φυτοφάρμακων καταγράφηκε σε κλημεντίνες ελληνικής προέλευσης. Συναγερμός...