Νίκος Ηγουμενίδης: Ανεπίτρεπτο μέχρι σήμερα η Υπουργός να μην απαντά καν στο αίτημα να λειτουργήσουν στον τόπο διαμονής τα εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα

Ημερομηνία:

«Είναι ανεπίτρεπτο μέχρι σήμερα η Υπουργός Παιδείας, όχι απλώς να μην κάνει δεκτό το λογικό και δίκαιο αίτημα γονέων και υποψηφίων να διεξαχθούν φέτος στον τόπο διαμονής τα ειδικά μαθήματα των υποψηφίων και να μην υποχρεωθούν σε μια περίοδο πανδημίας να ταξιδέψουν, αλλά απαξιώνει να δώσει και μια απάντηση σε μια σειρά από επίσημους φορείς που θέτουν επανειλημμένα -όλο το τελευταίο διάστημα- το ίδιο θέμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι σήμερα η ηγεσία του Υπουργείου δεν έχει μπει καν στον κόπο να απαντήσει στην επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων της Περιφέρειας Κρήτης – την οποία προσφάτως και οι 6 βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ καταθέσαμε από κοινού ως αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας.

Την ώρα που είναι ήδη σε εξέλιξη οι εξετάσεις, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επιτείνει την αγωνία των υποψηφίων και δεν δίνει καμιά εξήγηση γιατί την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η πανδημία θα «αναγκάσει» τους μαθητές και τις μαθήτριες να ταξιδέψουν, πχ από το Ηράκλειο μέχρι την Αθήνα, για να εξεταστούν στο μάθημά τους.

Η Υπουργός, αν μη τι άλλο, οφείλει και να ακολουθήσει τη λογική, αλλά και να δείξει ένα άλλο πρόσωπο απέναντι στους υποψηφίους, στους γονείς που αγωνιούν και σε όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΙΤΕ:Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού έργου ...

Καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία για την προώθηση της συμπερίληψης και...

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενη η 33χρονη που πέταξε...

Ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως είναι έγκυος, αποδίδοντας τις...

ΙΤΕ:Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού έργου ...

Καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία για την προώθηση της συμπερίληψης και...

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενη η 33χρονη που πέταξε...

Ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως είναι έγκυος, αποδίδοντας τις...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΙΤΕ:Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού έργου STEAMDIVE DIVERSITY IN STEAM

Καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία για την προώθηση της συμπερίληψης και...

Final Four 2025, Ολυμπιακός – Μονακό 68-78: Ο Σπανούλης τού έφραξε τον δρόμο

Κακό επιθετικά βράδυ για τον Ολυμπιακό και ήττα 78-68...

Στο Φανάρι Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας Κρήτης για το ζήτημα των Χανίων

Αναμένεται η δρομολόγηση εκλογής νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας μετά την...