Νίκος Ηγουμενίδης: Ανεπίτρεπτο μέχρι σήμερα η Υπουργός να μην απαντά καν στο αίτημα να λειτουργήσουν στον τόπο διαμονής τα εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα

Ημερομηνία:

«Είναι ανεπίτρεπτο μέχρι σήμερα η Υπουργός Παιδείας, όχι απλώς να μην κάνει δεκτό το λογικό και δίκαιο αίτημα γονέων και υποψηφίων να διεξαχθούν φέτος στον τόπο διαμονής τα ειδικά μαθήματα των υποψηφίων και να μην υποχρεωθούν σε μια περίοδο πανδημίας να ταξιδέψουν, αλλά απαξιώνει να δώσει και μια απάντηση σε μια σειρά από επίσημους φορείς που θέτουν επανειλημμένα -όλο το τελευταίο διάστημα- το ίδιο θέμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι σήμερα η ηγεσία του Υπουργείου δεν έχει μπει καν στον κόπο να απαντήσει στην επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων της Περιφέρειας Κρήτης – την οποία προσφάτως και οι 6 βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ καταθέσαμε από κοινού ως αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας.

Την ώρα που είναι ήδη σε εξέλιξη οι εξετάσεις, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επιτείνει την αγωνία των υποψηφίων και δεν δίνει καμιά εξήγηση γιατί την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η πανδημία θα «αναγκάσει» τους μαθητές και τις μαθήτριες να ταξιδέψουν, πχ από το Ηράκλειο μέχρι την Αθήνα, για να εξεταστούν στο μάθημά τους.

Η Υπουργός, αν μη τι άλλο, οφείλει και να ακολουθήσει τη λογική, αλλά και να δείξει ένα άλλο πρόσωπο απέναντι στους υποψηφίους, στους γονείς που αγωνιούν και σε όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Άκρως επιτυχημένο το 22ο Μαθητικό...

Σκέψη, συγκέντρωση και...κινήσεις ΜΑΤ, στο Εκθεσιακό - Συνεδριακό Κέντρο...

Ηράκλειο:Βανδαλισμοί στον αύλειο χώρο του Κλειστού Δημοτικού...

Στον αύλειο χώρο του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Χερσονήσου σημειώθηκαν...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Άκρως επιτυχημένο το 22ο Μαθητικό...

Σκέψη, συγκέντρωση και...κινήσεις ΜΑΤ, στο Εκθεσιακό - Συνεδριακό Κέντρο...

Ηράκλειο:Βανδαλισμοί στον αύλειο χώρο του Κλειστού Δημοτικού...

Στον αύλειο χώρο του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Χερσονήσου σημειώθηκαν...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ευθεία ιρανική απειλή στην Κύπρο και η ελληνική ασπίδα με «Kίμων», «Ψαρά» και F-16

Ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά το 1974 το ενιαίο...

Στα Χανιά πολυμελές κλιμάκιο της ΕΥΠ από Αθήνα «λοκάρει» στη Βάση της Σούδας

Λειτουργεί ως «μάτια και αυτιά» σε 24ωρη βάση, παρακολουθεί,...

«Δεν έχουμε ακυρώσεις» – Όχι κινδυνολογία, συνιστούν οι τουριστικοί φορείς που πάνε Βερολίνο

Ερωτηματικό για τα γκρουπ Ισραηλινών που έρχονται για το...