Νίκος Σειραγάκης: «Αν γυρίσω στη φυλακή, δεν θα υπάρχει επιστροφή»

Ημερομηνία:

Ο Νίκος Σειραγάκης οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών μετά τη σύλληψή του για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί και υποστήριξε ότι αν επιστρέψει στη φυλακή δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Ο καταδικασμένος για παιδεραστία κατηγορείται ότι «έσπασε» τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί και συνελήφθη εκ νέου μετά την πολύκροτη απελευθέρωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, εκείνος κατηγορείται ότι εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Τι είπε η δικηγόρος του
Σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος του, Κυριακή Πακιρτζίδου, ο πελάτης της δεν παραβίασε κανέναν όρο και αυτό θα αποδειχθεί με στοιχεία τα οποία κατατέθηκαν σήμερα στα Γρεβενά.

Συγκεκριμένα, ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών παρουσιάστηκε ο καταδικασθείς τελεσιδίκως για το αδίκημα της παιδεραστίας, όπου σύμφωνα με την δικηγόρο του υποστήριξε ότι δεν παραβίασε κανέναν από τους όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την υπό όρους αποφυλάκισή του και τη διαμονή του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σειραγάκης φέρεται να ζήτησε να μην επιστρέψει στις φυλακές γιατί «δεν θα υπάρχει επιστροφή» είπε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση αναμένεται πιθανώς την Παρασκευή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Σύσκεψη στο Σπήλι για την προετοιμασία της...

17 Μαρτίου 2026 Το πρωί της Τρίτης, 17ης Μαρτίου 2026,...

Από το Ρέθυμνο στην Αθήνα: Η πρώτη...

Η Νεφέλη Χωραφά, μια μόλις 12χρονη χορεύτρια από το...

Ρέθυμνο:Σύσκεψη στο Σπήλι για την προετοιμασία της...

17 Μαρτίου 2026 Το πρωί της Τρίτης, 17ης Μαρτίου 2026,...

Από το Ρέθυμνο στην Αθήνα: Η πρώτη...

Η Νεφέλη Χωραφά, μια μόλις 12χρονη χορεύτρια από το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κάλυμνος: «Έσβησε» στα 108 της η κυρά Ρηνιώ – Η γυναίκα-σύμβολο που έζησε έναν αιώνα ιστορίας

Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετά η τοπική κοινωνία της Καλύμνου...

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις...

«Πρωταθλητής» αφίξεων το «Νίκος Καζαντζάκης» τον Φεβρουάριο

Αύξηση 10% των επιβατών στα 24 αεροδρόμια της ΥΠΑ...

Έρχεται «σούπερ Ελ Νίνιο» που θα… βράσει τον πλανήτη

Το φαινόμενο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ενισχυμένο...