Όλγα Κεφαλογιάννη – «Λόγω της ηλικίας μου, αισθάνθηκα μεγαλύτερο φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης»

Ημερομηνία:

Στο περιοδικό Hello και τον Σάββα Μπίτζα έδωσε συνέντευξη η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε για τη μητρότητα, την μέρα που έμαθε ότι περιμένει δίδυμα και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι φοβήθηκε εξαιτίας της ηλικία της.

Πώς είστε ως μητέρα;
Είναι κάτι που έκανα συνειδητά και επιθυμούσα πολύ. Ξέρετε, σε ένα βαθμό το είχα ξεγράψει. Και τώρα που το σκέφτομαι, αισθάνομαι πως είναι σαν να μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αυτό που θέλω είναι να είμαι διαρκώς μαζί με τα μωρά μου, να τους δώσω όσο το δυνατόν περισσότερο από μένα.

Μέσα σε αυτό το διάστημα που είστε μητέρα τι έχετε μάθει;
Πιστεύω ότι τα παιδιά τα φέρνουμε στον κόσμο και για να τα μάθουμε, αλλά και για να μας μάθουν πράγματα. Κάθε γονιός μαθαίνει να έχει μεγαλύτερη υπομονή και ψυχραιμία. Το σπουδαιότερο μάθημα όμως είναι ότι ξέρει πως αποτελεί το δίχτυ ασφάλειας για κάποιον άλλο, κι αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Η μητρότητα είναι κάτι που θέλατε να σας συμβεί από πάντα;
Πριν από μερικά χρόνια, σε μια συνέντευξη στο περιοδικό σας, είχα ομολογήσει ότι η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό βήμα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα, κι εμένα δεν μου είχε τύχει. Όπως σας είπα και πριν, ήθελα πολύ να γίνω μητέρα, αλλά οι καταστάσεις δεν είχαν έρθει έτσι ώστε να το επιτύχω. Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος που θεωρώ ότι αποτελεί μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου.

Όταν ο γιατρός σας είπε ότι κυοφορείτε δίδυμα, πώς νιώσατε με το σύζυγο σας;
Χαρήκαμε πολύ που μάθαμε ότι αν όλα εξελίσσονταν καλά, θα αποκτούσαμε δύο μωράκια, καθώς κι εγώ έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με αδέρφια, κι αυτό ήταν και είναι κάτι πολύ σημαντικό και όμορφο. Βέβαια, για να μην κρυβόμαστε, λόγω της ηλικίας μου, αισθάνθηκα μεγαλύτερο φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης. Είναι πολύ δυσκολότερη η δίδυμη κύηση. Πλέον, όμως, ζούμε μέσα στην ευτυχία έχοντας δυο μωράκια, τα οποία μάλιστα δείχνουν από τώρα ότι έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Άλλη μία κρίση...

Στην... Κόλαση της Μέσης Ανατολής αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός...

ΚΚΕ:Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για την Παγκόσμια...

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη αλτρουισμού, λαϊκής αλληλεγγύης...

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Άλλη μία κρίση...

Στην... Κόλαση της Μέσης Ανατολής αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός...

ΚΚΕ:Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για την Παγκόσμια...

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη αλτρουισμού, λαϊκής αλληλεγγύης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κίνδυνος Πυρκαγιάς πολύ υψηλός Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025 στην Π.Ε. Λασιθίου και Π.Ε. Ηρακλείου

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

Ιράν ή Ισραήλ: Τα στοιχεία που αποκαλύπτουν ποιό είναι το κράτος-παρίας

Τα δύο μέτρα και σταθμά των πολιτισμένων Ευρωπαίων έθεσαν...

Ενέργεια: Το πόκερ στη Μέση Ανατολή – Τα σενάρια για τις τιμές

Η κλιμάκωση του πολέμου Ιράν – Ισραήλ αλλάζει τα...

Τα 400 σενάρια για τις θερμοκρασίες του Ιουλίου

Ο ερχόμενος Ιούλιος αναμένεται να είναι «είναι θερμότερος του...