ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά/Κισσαμικός:Ολοι μαζί μπορούμε, για τον Θοδωρή!

Ημερομηνία:

Η ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά/Κισσαμικός εκφράζει τη συμπαράστασή της στον μεγάλο αγώνα που δίνει ο Θοδωρής και φορώντας τα βραχιολάκια του κρατάμε το θαύμα του ζωντανό!

Ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός συμπαραστέκεται στον Θοδωρή και την οικογένειά του, στον γεμάτο αξιοπρέπεια αγώνα που δίνουν.

Ο Θοδωρής Ντούμας από τα 6 του χρόνια παλεύει με το σπάνιο νόσημα Baten, μια νευρολογική, εκφυλιστική και θανατηφόρα ασθένεια, η οποία παρουσιάζεται σε διάφορες μορφές. Αρχικά χτυπά πρώτα στην όραση και στη συνέχεια εμφανίζονται κινητικά προβλήματα και κρίσεις επιληψίας, όπως και ένα επίμονο τρέμουλο. Στατιστικές θέτουν ως όριο ζωής για τους ασθενείς τα 20 χρόνια.

Ο Θοδωρής όμως δείχνοντας σπάνια δύναμη συνεχίζει στα 23 του χρόνια να παλεύει την ασθένεια αυτή, έχοντας στο πλάι του τους γονείς του και γενικότερα την οικογένειά του. Ξεπερνώντας όλες τις προβλέψεις ο Θοδωρής χρειάζεται πλέον τη βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να μεταβεί στην Αμερική για μια νέα θεραπεία. Το κόστος της διαμονής για 4-5 μήνες, για τις ανάγκες της θεραπείας (τα έξοδα της οποίας θα καλύψει η επιστημονική κοινότητα της Αμερικής) είναι μεγάλο και γι’ αυτό η οικογένειά του μέσω της σελίδας Theodore’s Miracle θέλει να δώσει “σάρκα και οστά” στο θαύμα του Θοδωρή.

Ο καθένας μας μπορεί να προμηθευτεί τα βραχιολάκια που αναφέρονται στο θαύμα του Θοδωρή και να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή ώστε ο Θοδωρής να μπορέσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα...

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...

Δήλωση πρ Υπουργού – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη...

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον συντοπίτη και για μακρά περίοδο...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα...

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...

Δήλωση πρ Υπουργού – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη...

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον συντοπίτη και για μακρά περίοδο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κίνδυνος Πυρκαγιάς πολύ υψηλός Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025 στην Π.Ε. Λασιθίου και Π.Ε. Ηρακλείου

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

Ιράν ή Ισραήλ: Τα στοιχεία που αποκαλύπτουν ποιό είναι το κράτος-παρίας

Τα δύο μέτρα και σταθμά των πολιτισμένων Ευρωπαίων έθεσαν...

Ενέργεια: Το πόκερ στη Μέση Ανατολή – Τα σενάρια για τις τιμές

Η κλιμάκωση του πολέμου Ιράν – Ισραήλ αλλάζει τα...

Τα 400 σενάρια για τις θερμοκρασίες του Ιουλίου

Ο ερχόμενος Ιούλιος αναμένεται να είναι «είναι θερμότερος του...