Πώς θα καταλάβεις ότι η γυναίκα φτάνει σε οργασμό

Πώς θα καταλάβεις ότι η γυναίκα φτάνει σε οργασμό

Επιστήμονες έρχονται τώρα να ξεμπροστιάσουν τις γυναίκες και μας παρουσιάζουν με λεπτομέρεια τι ακριβώς συμβαίνει στο γυναικείο σώμα την ώρα της ερωτικής κορύφωσης.

Αρκεί κάποιος να παρατηρήσει τα «σημάδια» πάνω σε ένα γυναικείο κορμί.

Αρχικά, ο εγκέφαλος λαμβάνει το μήνυμα της διέγερσης και με τη σειρά του δίνει εντολή για ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα ώστε να εκκριθούν υγρά και να διογκωθεί το αιδοίο, ενεργοποιώντας παράλληλα τις υπερευαίσθητες νευρικές απολήξεις των γεννητικών οργάνων.

Στο σημείο αυτό ενεργοποιούνται και οι περιοχές του εγκεφάλου που πυροδοτούν το αίσθημα της απόλαυσης, προετοιμάζοντας το σώμα για τη διείσδυση.

Αλλαγές παρατηρούνται και στην κλειτορίδα της οποίας οι ιστοί διογκώνονται και «σκληραίνουν». Μάλιστα, η κλειτορίδα είναι δυνατό να διογκωθεί ακόμα και στο τριπλάσιο του αρχικού της μεγέθους λίγο πριν η γυναίκα φτάσει σε οργασμό, ενώ απαιτούνται αρκετές ώρες για να επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Ο τράχηλος της μήτρας μαλακώνει κατά την επαφή του με το ανδρικό μόριο και γίνεται σαφώς πιο ευαίσθητος. όπως ακριβώς συμβαίνει και κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Και φτάνουμε στον οργασμό. Τα γεννητικά όργανα πάλλονται και τα επίπεδα ορμονών εκτοξεύονται στα ύψη. Οι μύες του κόλπου συσπώνται και υγραίνονται. Η γυναίκα φτάνει στην κορύφωση απελευθερώνοντας ποσότητα κολπικών υγρών τα οποία αποτελούνται από φυσικά σάκχαρα και όξινη φωσφατάση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.