Ρέθυμνο:Γιορτή τοποδιατροφής στα Αγγελιανά

Ημερομηνία:

Με τη γιορτή τοποδιατροφής στα Αγγελιανά συνεχίζονται αύριο οι δράσεις, εν’ όψει των τριήμερων εκδηλώσεων του Θεσμού «Κρητικός Διατροφικός Πολιτισμός. Γη- Τροφή- Υγεία» που θα πραγματοποιηθεί 14, 15 και 16 Ιουλίου 2023 στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου.
Η γιορτή Τοποδιατροφής και Κυκλικής Οικονομίας περιλαμβάνει παραδοσιακά μαγειρέματα και πρακτικές μεταποίησης και συντήρησης τροφίμων και θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 8μμ στα Αγγελιανά.
Εννέα (9) πολιτιστικοί σύλλογοι του Κάτω Μυλοποτάμου θα συναντηθούν και παρέα με τους ανθρώπους του ΚΗΦΗ Δήμου Μυλοποτάμου θα επιχειρήσουν ν’ αναδείξουν ένα σημαντικό κομμάτι του διατροφικού πολιτισμού μας. Η αυριανή εκδήλωση θα γίνει με τη φιλοξενία του πολιτιστικού συλλόγου Αγγελιανών.
Ο φετινός Θεσμός «Κρητικός Διατροφικός Πολιτισμός. Γη- Τροφή- Υγεία» διοργανώνεται από την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ και τον Δήμο Μυλοποτάμου, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο ανάδειξης, στήριξης του συστήματος “Κρητική Διατροφή”».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετέχει δυναμικά και φέτος...

Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας...

Οι Χιώτες πάνε έξι έξι στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ελληνική παροιμιώδη έκφραση, «Οι Χιώτες...

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετέχει δυναμικά και φέτος...

Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας...

Οι Χιώτες πάνε έξι έξι στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ελληνική παροιμιώδη έκφραση, «Οι Χιώτες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Ευρώ: Σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων τέσσαρων χρόνων

Ενόψει της επικείμενης μείωσης των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή...