Ρέθυμνο:Με τέσσερις νέες και έξι αναπλασμένες Παιδικές Χαρές εμπλουτίζονται οι κοινόχρηστοι χώροι σε Οικισμούς του Δήμου

Ημερομηνία:

Η δημιουργία νέων παιδικών χαρών και η ανάπλαση των υφιστάμενων, σε Οικισμούς του Δήμου Ρεθύμνης, δρομολογήθηκε σήμερα (3/10/’22) με την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατασκευή και συντήρηση κοινόχρηστων Παιδικών Χαρών», από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκη με τον ανάδοχο εργολάβο.
Πρόκειται για έργο Προϋπολογισμού 500.639, 36 €, που χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου, με το οποίο θα κατασκευαστούν τέσσερις νέες Παιδικές Χαρές στο Δήμο Ρεθύμνης και θα ανακατασκευαστούν – εκσυγχρονιστούν άλλες έξι υφιστάμενες, προκειμένου να καταστούν ασφαλείς και λειτουργικές για τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

1. Οι νέες παιδικές χαρές πρόκειται να κατασκευαστούν στις Τοπικές Κοινότητες Αρμένων, Κούμων, Πρίνου και Καστέλου.

2. Οι υφιστάμενες που θα αναπλαστούν βρίσκονται στις Τ.Κ. : Ατσιποπούλου, Βαλσαμόνερου, Γωνιάς, Καλονύκτη, Μυριοκεφάλων και Κούφης.

Σε κάθε παιδική χαρά θα τοποθετηθεί δάπεδο ασφαλείας από βότσαλο, φωτιστικά σώματα, καθιστικά παγκάκια, καλαθάκια απορριμμάτων και υπαίθρια κρήνη για την εξυπηρέτηση των χρηστών.
Όπου δεν υπάρχει περίφραξη περιμετρικά της παιδικής χαράς, θα κατασκευαστεί κιγκλίδωμα
Επιπλέον, οι νέες παιδικές χαρές θα εξοπλιστούν με σύγχρονα παιχνίδια που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλούς ψυχαγωγίας των παιδιών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού Δημοκρατίας...

Ρέθυμνο : «Μισό εκατομμύριο ευρώ για το...

Καθοριστική η παρέμβαση του Υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη - Νέα...

Δήμος Ρεθύμνης:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού Δημοκρατίας...

Ρέθυμνο : «Μισό εκατομμύριο ευρώ για το...

Καθοριστική η παρέμβαση του Υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη - Νέα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γρηγόρης Σαμόλης: Ο λυράρης της νεολαίας που όπου κιαν παίζει γίνεται χαμός

Γρηγόρης Σαμόλης: Η λύρα που ξυπνάει την κρητική ψυχή...

Δήμος Χανίων:Αποτελέσματα για τις συμμετοχές παιδιών στο Ολοήμερο Αθλητικό Σχολείο

Αποτελέσματα για τις συμμετοχές παιδιών στο Ολοήμερο Αθλητικό Σχολείο...

Η θεατρική παράσταση «Oι περιπέτειες της Πέππα» κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση «Οι περιπέτειες της Πέππα», με...