Ρέθυμνο:Ορκωμοσία δύο νέων μόνιμων υπαλλήλων στον Δήμο Αμαρίου

Ημερομηνία:

Στην ορκωμοσία δύο νέων μόνιμων υπαλλήλων, οι οποίοι θα ενισχύσουν ουσιαστικά το έμψυχο δυναμικό και τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρίου, προχώρησε την Παρασκευή, παρουσία στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεώργιος Μουρτζανός του Χριστοφόρου, επιτυχών του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ και της προκήρυξης 3ΓΒ/2023, διορίστηκε σε κενή οργανική θέση του Κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και αναλαμβάνει καθήκοντα στο Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Παράλληλα, η κα. Δήμητρα Χαριτάκη του Αντωνίου, επιτυχούσα της προκήρυξης ΑΣΕΠ 4Κ/2020, διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση του Κλάδου ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών και αναλαμβάνει υπηρεσία στο Αυτοτελές Τμήμα του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», συνεχίζοντας την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός δήλωσε:

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου μας μέσα από αδιάβλητες και αξιοκρατικές διαδικασίες. Μέσω των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ, δύο νέοι υπάλληλοι προστίθενται στο στελεχιακό δυναμικό μας, προκειμένου να συμβάλλουν ενεργά στην αναβάθμιση των διοικητικών και κοινωνικών μας υπηρεσιών.

Θέλω να καλωσορίσω θερμά τους δύο υπαλλήλους και να τους ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους. Στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν και παραμένει η συνεχής ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των συνδημοτών μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ίδια προκήρυξη 4Κ/2020, βάσει της οποίας διορίστηκε η κα. Χαριτάκη, αναμένεται να ορκιστεί το επόμενο διάστημα ακόμη μία υπάλληλος, ενισχύοντας περαιτέρω τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λευτέρης Αυγενάκης:Μία πρώτη νίκη για τις εγκατεστημένες...

Τέλος στις καταχρηστικές πρακτικές διαχειριστών Μια ουσιαστική θεσμική παρέμβαση βάζει...

Χανιά:Εκδήλωση της ΚΟΒ Κισσάμου του ΚΚΕ για...

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κισσάμου του ΚΚΕ οργανώνει την...

Λευτέρης Αυγενάκης:Μία πρώτη νίκη για τις εγκατεστημένες...

Τέλος στις καταχρηστικές πρακτικές διαχειριστών Μια ουσιαστική θεσμική παρέμβαση βάζει...

Χανιά:Εκδήλωση της ΚΟΒ Κισσάμου του ΚΚΕ για...

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κισσάμου του ΚΚΕ οργανώνει την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λευτέρης Αυγενάκης:Μία πρώτη νίκη για τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις των ΒΙ.ΠΕ της χώρας μας

Τέλος στις καταχρηστικές πρακτικές διαχειριστών Μια ουσιαστική θεσμική παρέμβαση βάζει...

Χανιά:Εκδήλωση της ΚΟΒ Κισσάμου του ΚΚΕ για τους 200 εκτελεσμένους της Καισαριανής.

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κισσάμου του ΚΚΕ οργανώνει την...

Άρθρο του Αργύρη Αργυριάδη : Ποιο είναι το νόημα της εργατικής πρωτομαγιάς σήμερα;

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου www.argiriadis.gr Πριν 139 χρόνια ξεκίνησαν όλα. Η 1η...

Εορτολόγιο 3 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Η προστάτιδα του ελληνικού νησιού Σήμερα, Σάββατο 3 Μαΐου, σύμφωνα...