Ρέθυμνο:Σε χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγής – Αγ. Δημητρίου, φιλοξενείται το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”

Ημερομηνία:

Η επιτυχία κάθε κοινωνικής παρέμβασης, είναι συνάρτηση της ενεργής συνδρομής των πολιτών που την αποδέχονται και την υποστηρίζουν.
Στην κοινότητα Πηγής- Αγίου Δημητρίου Ρεθύμνου, ο χώρος της βιβλιοθήκης, με απόφαση του Δ.Σ Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγής – Αγίου Δημητρίου, παραχωρήθηκε για τη φιλοξενία του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες ευάλωτων συμπολιτών μας στα χωριά του πρώην Δήμου Αρκαδίου.
Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών κι η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου -Γκίκα ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πηγής – Αγ. Δημητρίου για τη γενναιόδωρη παραχώρηση καθώς και τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Ψαρουδάκη και τα Μέλη του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητας, για την πολύτιμη βοήθεια τους στη διαδικασία μεταστέγασης.
Η προθυμία και δοτικότητα τους στη διευκόλυνση του ευαίσθητου κοινωνικού έργου που επιτελεί η Κοινωνική Υπηρεσία Δ.Ρ, αυτό της φροντίδας και ανακούφισης ανήμπορων, ηλικιωμένων συνανθρώπων μας, είναι άξιες επαίνου και μίμησης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

2ο Γκρουπ Φοιτητών και Φοιτητριών από την...

Νέο γκρουπ από φοιτήτριες και φοιτητές από την Κίνα...

«Κλείδωσε, φόρτισε, συνέχισε»: Το Ρέθυμνο επενδύει στην...

Ο Δήμος Ρεθύμνης κάνει ένα ακόμα βήμα προς την...

2ο Γκρουπ Φοιτητών και Φοιτητριών από την...

Νέο γκρουπ από φοιτήτριες και φοιτητές από την Κίνα...

«Κλείδωσε, φόρτισε, συνέχισε»: Το Ρέθυμνο επενδύει στην...

Ο Δήμος Ρεθύμνης κάνει ένα ακόμα βήμα προς την...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

2ο Γκρουπ Φοιτητών και Φοιτητριών από την Κίνα επισκέφτηκαν το Δήμο Ρεθύμνης

Νέο γκρουπ από φοιτήτριες και φοιτητές από την Κίνα...

Ηράκλειο:Αποκλεισμός κάτω διάβασης της γέφυρας «Τομπρούκ-ΚΤΕΟ για εργασίες επισκευής

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Επισκευή βλαβών στις γέφυρες...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεδριάζει την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου η Δημοτική Επιτροπή

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στις 13:00 συνεδριάζει η Δημοτική...