Ρέθυμνο:Συμβολική προσφορά Δημου και ΚΕΔΗΡ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Με μια, συμβολικού χαρακτήρα, προσφορά ο Δήμος Ρεθύμνης και η ΚΕΔΗΡ, κατέθεσαν την αναγνώριση και την εκτίμησή τους στην πολύτιμη συμβολή των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Ρεθύμνης και των εμβολιαστικών κέντρων, στην αντιμετώπιση και διαχείριση της πανδημίας καθώς και στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο συνάντησης που είχε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Κρεβετζάκης Θωμάς με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Ελευθέριο Μαρκάκη, του παρέδωσε 150 προσκλήσεις για το Διεθνές φεστιβάλ Κρουστών Ρεθύμνου, οι οποίες θα διανεμηθούν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής Covid , της ΜΕΘ , του ΤΕΠ και των εμβολιαστικών κέντρων.

Ο κ. Κρεβετζάκης μετέφερε στον Διευθυντή του Νοσοκομείου τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του δημοτικού συστήματος για το διαρκή, αποτελεσματικό, ζωτικό και βαθιά ανθρωπιστικό έργο που Νοσοκομείου Ρεθύμνου, που ανταποκρίνεται με επάρκεια, στην πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική δοκιμασία, κάτω από δύσκολες και απρόβλεπτες συνθήκες.

Ανάλογη προσφορά θα καταθέσει ο Αντιδήμαρχος εκ μέρους του Δήμου Ρεθύμνης και της ΚΕΔΗΡ και σε άλλες δομές υγείας που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας και συνδράμουν στον πολυμέτωπο αγώνα κατά του κορωνοϊού και της εξάπλωσής του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετέχει δυναμικά και φέτος...

Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας...

Οι Χιώτες πάνε έξι έξι στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ελληνική παροιμιώδη έκφραση, «Οι Χιώτες...

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετέχει δυναμικά και φέτος...

Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας...

Οι Χιώτες πάνε έξι έξι στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ελληνική παροιμιώδη έκφραση, «Οι Χιώτες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Καινοτόμος ξενάγηση κωφών με τεχνολογία ΙΤΕ

Μοναδική παγκοσμίως και εφαρμόζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Το καινοτόμο...

Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2026 – Αναλυτικά παραδείγματα

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν μισή αύξηση και ποιοι ολόκληρη. Περισσότερο...

ΓΣΕΕ: Ομόφωνη απόφαση για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αποδέχθηκε ομόφωνα την...