Ρέθυμνο:Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενημερώνει τους ωφελούμενους για την προσεχή διανομή προϊόντων

Ημερομηνία:

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δ.ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), την καθιερωμένη διανομή του μήνα, από τις οκτώ το πρωί έως τις μία και μισή το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).
Με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών του Δήμου Ρεθύμνης θα υλοποιήσει , για ακόμα μία φορά , διανομή ειδών ατομικής υγιεινής στους ωφελούμενους της Δομής, τηρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν, να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι, όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας (μάσκα, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας).
Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα προσφερόμενα αγαθά που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής.
Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά:
• Την κ. Βουμβουράκη Μαρία, για την προσφορά της σε τρόφιμα.
• Τον κ. Φραγκιαδάκη Γεώργιο, για την προσφορά του σε είδη ατομικής υγιεινής και παιχνίδια.
• Την κ. Λιουδάκη Μαρία, για την προσφορά της σε παιχνίδια.
• Tην Ομάδα «Για τα Πανηγύρια» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρουστίκων,

για την πρωτοβουλία τους να συλλέξουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής, στο πλαίσιο του 7ου Κυνηγιού Θησαυρού που διεξήχθη την Τετάρτη 10/8/22, τα οποία θα διατεθούν στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ευχαριστούμε επίσης, όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Εγκύκλιος του Σεβ.Μητροπολίτου κ.Πρόδρομου διά την Εορτήν...

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ...

Δήμος Ρεθύμνης:Παραδίδεται αύριο στην κυκλοφορία η δημοτική...

Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου η αποκατάσταση της μεγάλης...

Ρέθυμνο:Εγκύκλιος του Σεβ.Μητροπολίτου κ.Πρόδρομου διά την Εορτήν...

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ...

Δήμος Ρεθύμνης:Παραδίδεται αύριο στην κυκλοφορία η δημοτική...

Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου η αποκατάσταση της μεγάλης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι αλλάζει στις πιλοτές πολυκατοικιών: Ποιος έχει δικαίωμα στάθμευσης

Οι αλλαγές στη νομοθεσία για το πάρκινγκ στην πιλοτή. Η...

Το Άστρο της Βηθλεέμ δεν είναι μύθος: Τι υποστηρίζει επιστήμονας της NASA, ποια είναι η εξήγηση

Μελέτη που δημοσιεύτηκε σε αστρονομικό περιοδικό συνδέει το βιβλικό...

Λέμβος με 37 μετανάστες έφθασε στους Καλούς Λιμένες

Ανάμεσά τους τρεις γυναίκες και ένα ανήλικο κορίτσι –...

Οι ιπτάμενοι Άγιο Βασίληδες επισκέπτονται και φέτος τους μικρούς νοσηλευόμενους στο ΠαΓΝΗ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις...