Ρέθυμνο: To πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στην εμπορική αγορά του Ρεθύμνου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνης:

«O Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνης, ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους και τους καταναλωτές, ότι κατόπιν απόφασης της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Λιονή, το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτώσεων έχει πλέον τροποποιηθεί. Προκειμένου λοιπόν το Ρέθυμνο να εναρμονιστεί με την υπόλοιπη Περιφέρεια της Κρήτης ως ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι ορίζονται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου για κάθε χρόνο. Κατ’ ακολουθία, ως ημέρα έναρξης του δεκαπενθήμερου είναι η Τρίτη, 3 Μαρτίου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν την υποχρέωση αναγραφής της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση.
Παράλληλα με τα ως άνω, τα καταστήματα κάθε είδους μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 8 Μαρτίου, πρώτη Κυριακή της συγκεκριμένης ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου.

Κατά τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή αυτή, από ώρα 11.00 έως ώρα 18.00 (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνης, καλεί το καταναλωτικό κοινό, να προτιμήσει τις ντόπιες εμπορικές επιχειρήσεις και να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, με γνώμονα την τελική τιμή και την ποιότητα των προϊόντων».

Τα σχόλια είναι κλειστά.