Ρέθυμνο:Τρεις οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 14χρονης που γέννησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου – Και ο πατριός της μεταξύ αυτών

Ημερομηνία:

Τρεις οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 14χρονης που γέννησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου – Και ο πατριός της μεταξύ αυτών

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ – Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΗΣ

Μία ακόμα υπόθεση με ανήλικη χειρίζεται τις τελευταίες ημέρες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Αφορά μία 14χρονη από τη Βουλγαρία, που διαμένει με την Βουλγάρα μητέρα της και τον Ρουμάνο πατριό της στο Ρέθυμνο και η οποία πριν μερικές ημέρες γέννησε ένα υγιές μωρό στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Έχουν συλληφθεί τρία ενήλικες άντρες, όλοι από τη Ρουμανία, που κατηγορούνται για την σεξουαλική επαφή με την μικρή.

Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η μικρή πήγε πριν λίγο καιρό με τη μητέρα της σε έναν ιδιώτη γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε πως η 14χρονη ήταν έγκυος και μάλιστα στον έβδομο μήνα και την παρέπεμψε στο νοσοκομείο.

Όντως, η ανήλικη πήγε στο νοσοκομείο, όπου παρακολουθήθηκε από τους γιατρούς και πριν μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι. Διαπιστώθηκε, ωστόσο, πως δεν υπήρχε πατέρας (η κοπέλα πήγε με τη μητέρα της) και ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι η μικρή είχε τους προηγούμενους μήνες σχέση με δύο ενήλικους άντρες – 44 και 48 ετών –, οι οποίοι κατά τις ίδιες πηγές έχουν ομολογήσει πως όντως είχαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη και μάλιστα ήταν γνωστό στους γονείς της. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται και ο 46χρονος πατριός της κοπέλας, ο οποίος επίσης συνελήφθη για τον ίδιο λόγο.

Πλέον, η υπόθεση θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και οι τρεις άντρες πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους δύο, ο 48χρονος φέρεται να έχει πει πως εάν διαπιστωθεί ότι το παιδί είναι δικό του, πρόκειται να το αναγνωρίσει.

https://www.goodnet.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κυκλοφοριακό στο Ρέθεμνος: Άλυτο πρόβλημα ή προϊόν...

Η μαύρη αλήθεια είναι πως το κυκλοφοριακό στην πολιτεία...

Ρέθυμνο:Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του...

Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του Μ. Σαββάτου...

Κυκλοφοριακό στο Ρέθεμνος: Άλυτο πρόβλημα ή προϊόν...

Η μαύρη αλήθεια είναι πως το κυκλοφοριακό στην πολιτεία...

Ρέθυμνο:Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του...

Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του Μ. Σαββάτου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κίνδυνος Πυρκαγιάς πολύ υψηλός Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025 στην Π.Ε. Λασιθίου και Π.Ε. Ηρακλείου

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

Ιράν ή Ισραήλ: Τα στοιχεία που αποκαλύπτουν ποιό είναι το κράτος-παρίας

Τα δύο μέτρα και σταθμά των πολιτισμένων Ευρωπαίων έθεσαν...

Ενέργεια: Το πόκερ στη Μέση Ανατολή – Τα σενάρια για τις τιμές

Η κλιμάκωση του πολέμου Ιράν – Ισραήλ αλλάζει τα...

Τα 400 σενάρια για τις θερμοκρασίες του Ιουλίου

Ο ερχόμενος Ιούλιος αναμένεται να είναι «είναι θερμότερος του...