Ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών της πανδημίας σε έως 72 δόσεις – Ολη η τροπολογία

Ημερομηνία:

Τη ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών της πανδημίας σε έως 72 δόσεις προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Εργασίας η οποία κατατέθηκε στη Βουλή, ενώ δίνεται η δυνατότητα αναβίωσης χαμένης ρύθμισης με την καταβολή της δόσης Αυγούστου έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις διατάξεις παρατείνεται μέχρι την 31η.12.2021 η προθεσμία καταβολής οφειλών από ασφαλιστικές εισφορές εργοδοτών, αυτοαπασχολούμενων και ελευθέρων επαγγελματιών, η οποία παρατάθηκε μέχρι την 30ή.4.2021 στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κοροναϊού.

Διαβάστε την τροπολογία

Παρέχεται η δυνατότητα να υπαχθούν σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής έως και εβδομήντα δύο (72) μηνιαίων δόσεων, αντί έως και σαράντα οκτώ (48), όπως ισχύει, οι ανωτέρω ασφαλιστικές οφειλές καθώς και οι οφειλές ασφαλιστικών εισφορών περιόδων απασχόλησης Φεβρουάριου 2020 έως Ιουνίου 2021, απαιτητών από 1ης.3.2020 έως 31η.7.2021, που δεν τελούν σε καθεστώς ρύθμισης, εφόσον πρόκειται για εργοδότες ή για αυτοπασχολούμένους και ελεύθερους επαγγελματίες που επλήγησαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, και καταβάλλεται η πρώτη δόση μέχρι την 31η.1.2022.

Συντελείται η επανένταξη των ως άνω οφειλετών στη ρύθμιση με την καταβολή της δόσης του μηνάς Αυγούστου 2021, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα Σεπτεμβρίου 2021 μαζί με τη δόση του μηνός Σεπτεμβρίου 2021.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραπεζικοί λογαριασμοί: Ποιες καταθέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο...

Στο «μάτι» της Εφορίας μπαίνουν οι καταθέσεις μεγάλων χρηματικών...

Χειμερινές εκπτώσεις: Ξεκινούν την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές κατά τη διάρκεια...

Τραπεζικοί λογαριασμοί: Ποιες καταθέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο...

Στο «μάτι» της Εφορίας μπαίνουν οι καταθέσεις μεγάλων χρηματικών...

Χειμερινές εκπτώσεις: Ξεκινούν την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές κατά τη διάρκεια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Δώσε αίμα, χάρισε ζωή»: Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων στις 14/01

Με σύνθημα «Δώσε αίμα, χάρισε ζωή» διοργανώνεται η πρώτη...

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αγίου Νικολάου για το κύμα ψύχους

Ανοικτοί oι κλιματιζόμενοι χώροι των ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου και...

Συλλήψεις για ναρκωτικά,όπλα και κλοπές σε περιοχές της Κρήτης

Σύλληψη -2- ατόμων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί...

Κρήτη:Οδηγίες αυτοπροστασίας και αυξημένη ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα...