Σκινιάς: πυροβόλησε πέντε φορές τον πρώην φίλο του, τον πέτυχε μία στο πόδι

Ημερομηνία:

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Σκινιά του δήμου Μινώα Πεδιάδας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 24χρονου και την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό 21χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, το περιστατικό εκτυλίχθηκε κοντά στο νεκροταφείο του χωριού, όπου ο 24χρονος βρισκόταν για να βοσκήσει τα πρόβατά του. Όπως ο ίδιος κατέθεσε, άκουσε νωρίτερα τον 21χρονο να πυροβολεί στον αέρα, ενώ φέρεται να είχαν προηγηθεί μεταξύ τους λεκτικές αντεγκλήσεις.

Κατά την ίδια μαρτυρία, οι δύο νεαροί, που στο παρελθόν διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, συναντήθηκαν στο σημείο και είχαν έντονη λογομαχία. Ο 21χρονος αποχώρησε προσωρινά, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με όσα έχουν καταγγελθεί, επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και κάλεσε επανειλημμένα τον 24χρονο να τον πλησιάσει.

Ο τελευταίος, αντιλαμβανόμενος – όπως φέρεται να υποστήριξε – την ένταση της κατάστασης, επιχείρησε να απομακρυνθεί πηδώντας τον φράχτη του νεκροταφείου και τρέχοντας προς τα γύρω λιόφυτα. Τότε, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο 21χρονος πυροβόλησε πέντε φορές προς το μέρος του, με μία από τις σφαίρες να τον τραυματίζει στον αστράγαλο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από το σημείο περισυνελέγησαν οκτώ κάλυκες.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ ο 21χρονος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του αιματηρού περιστατικού. Την ίδια ώρα, στην τοπική κοινωνία διακινούνται διαφορετικές εκδοχές για το υπόβαθρο της συνάντησης των δύο νεαρών στο νεκροταφείο, χωρίς ωστόσο οι σχετικοί ισχυρισμοί να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής από τα επίσημα στοιχεία της δικογραφίας.

Η υπόθεση προκαλεί νέα ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς έρχεται να προστεθεί σε μια περίοδο έντασης και επαναλαμβανόμενων περιστατικών βίας στην Κρήτη, με τη χρήση όπλων σε προσωπικές διαφορές να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

ΕΟΤ: Προβολή της Ανατολικής Κρήτης και της...

Ολλανδέζες bloggers γνώρισαν από κοντά την αυθεντική ελληνική φιλοξενία...

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

ΕΟΤ: Προβολή της Ανατολικής Κρήτης και της...

Ολλανδέζες bloggers γνώρισαν από κοντά την αυθεντική ελληνική φιλοξενία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΕΟΤ: Προβολή της Ανατολικής Κρήτης και της Θάσου στις Κάτω Χώρες

Ολλανδέζες bloggers γνώρισαν από κοντά την αυθεντική ελληνική φιλοξενία...

Χαλκιδική: Μυστήριο με νεκρή 83χρονη που βρέθηκε γυμνή στο σπίτι της

Την εντόπισε νεκρή η κόρη της μέσα στο σπίτι...