Στο πλευρό του Ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ» Ολυμπιακός και Βαγγέλης Μαρινάκης

Για ένατη συνεχή χρονιά ο Ολυμπιακός δίνει ελπίδα και βοήθεια στα παιδιά στον «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο – ΕΛΠΙΔΑ»
Ο Ολυμπιακός και ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό του ιδρύματος Ελπίδα

Για ένατη συνεχή χρονιά ο Ολυμπιακός δίνει ελπίδα και βοήθεια στα παιδιά στον «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο – ΕΛΠΙΔΑ»

Ο Ολυμπιακός και ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό του ιδρύματος Ελπίδα και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Όπως λοιπόν κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η ομάδα του Πειραιά με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη επισκέφτηκε το ίδρυμα Ελπίδα για να μοιράσει δώρα, χαρά και χαμόγελα στα παιδιά που δίνουν τον μεγαλύτερο και πιο σημαντικό αγώνα. Τον αγώνα για την ζωή.

Ο ηγέτης της ομάδας του λιμανιού και ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας, ο Ολυμπιακός, δείχνουν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι πειραιώτες έτυχαν θερμής υποδοχής από την πρόεδρο του Ιδρύματος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη αλλά και από τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι εκτός από τα δώρα που έδωσαν οι παίκτες στα παιδιά, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε (όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο) σε μια μεγάλη δωρεά προς το ίδρυμα Ελπίδα, για την ενίσχυση της τιτάνιας προσπάθειας που κάνει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού ήταν και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης όπως και ο Σάββας Θεοδωρίδης με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι έδωσαν δώρα στα παιδιά και τις οικογένειες τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.

Μαρινάκης: «Πρωταθλητές της Ελπίδας»
«Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, μαζί με όλη την ομάδα, για ένατη συνεχή χρονιά. Για εμάς, όπως η κα. Βαρδινογιάννη είπε, έχει γίνει μέρος της παράδοσής μας και της οικογένειάς μας να είμαστε εδώ, με τα παιδιά.

Επίσης είμαστε πολύ χαρούμενοι να βλέπουμε πως κάθε χρόνο υπάρχει μία συνεχής πρόοδος εδώ και πως πολλά παιδιά έχουν σωθεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν μπει και στην κοινωνία χωρίς κανένα πρόβλημα. Και φυσικά όλα αυτά έχουν συμβεί με το πάθος και τη διαρκή όρεξη της κας. Βαρδινογιάννη, η οποία θέλει να βελτιώνει την όλη οργάνωση χρόνο με τον χρόνο.

Επιπλέον, επειδή είδαμε τις κατηγορίες των “Καλλιτεχνών της ΕΛΠΙΔΑΣ”, των “Πρωταθλητών της ΕΛΠΙΔΑΣ”, αυτό που έχουμε να πούμε, ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, είναι πως από την αρχή αυτό που έχουμε προσπαθήσει να πετύχουμε, με αυτή την παράδοση είναι πως ο Ολυμπιακός είναι ένας νικητής!

Αυτό το κάνουμε επίσης μαζί με τον Δήμο Πειραιά, με τον «Πειραιά Νικητή» και προτείνουμε να έχουμε μία κατηγορία στην ΕΛΠΙΔΑ, την «ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΗΤΗΣ», καθώς όλα αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους είναι νικητές στην ζωή!

Ευχαριστώ πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω ξανά για όσα κάνετε για την ελληνική κοινωνία και για όλους εμάς. Όλα τα καλύτερα εύχομαι, υγεία και ευτυχία για το 2019!».

Τα σχόλια είναι κλειστά.