Στον Ρεθυμνιακό ο Αλχασάν Σουμά

Ανακοίνωσε τον Αλχασάν Σουμά ο Ρεθυμνιακός που έχει φορέσει τις φανέλες του Αστέρα Τρίπολης και Δόξα Δράμας

Με ανακοίνωση του ο ρεθυμνιακός κάνει γνωστό την απόκτηση του διεθνή με την U17 της Γουϊνέας, ΑΛΧΑΣΑΝ ΣΟΥΜΑ ( ALHASSANE DECO SOYMAH). Ο 19χρονος (γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1999)μέσος, έχει φορέσει την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (Super League), και της Δόξας Δράμας (Football League) και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο, όσο και ως ακραίος μεσοεπιθετικός και στις δυο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Έκανε… Σούμα τα θετικά και τον απέκτησε

Σε μια μεταγραφική κίνηση με προδιαγραφές Super και Football league, προχώρησε ο Ρεθυμνιακός μας, ενισχύοντας σημαντικά την μεσαία γραμμή και τις πτέρυγες, στην προσπάθεια που καταβάλει στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Από το απόγευμα «κάτοικος» Σοχώρας είναι ο πρώην διεθνής με την U17 της Γουϊνέας Αλχασάν Σουμά (Alhassane Deco Soumah). Ο γεννημένος στις 23 Οκτωβρίου 1999, winger, χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο πόδια και μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα στις επιθετικές δραστηριότητες του Ρεθυμνιακού μας. Είναι ταχύτατος και μέχρι την 1η Ιουλίου αποτελούσε ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης (Super League) από τον οποίο και αποδεσμεύτηκε. Φόρεσε για μια χρονιά, ως δανεικός την φανέλα της Δόξας Δράμας (Football league), ενώ η ομάδα της Αρκαδίας τον είχε αποκτήσει Ασπάϊρ Ακάντεμι (Aspire Academy) του Κατάρ.
Το βιογραφικό του Αλχασάν Σουμά
2016-2017 : Ασπάϊρ Ακάντεμι (Κατάρ)
2017-2018 : Αστέρας Τρίπολης (Super League)
2018-2019 : Δόξα Δράμας (Football League) – Δανεισμός
30/6’2019 : Αστέρας Τρίπολης (επιστροφή από δανεισμό)

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή με την U17 της Γουϊνέας, ΑΛΧΑΣΑΝ ΣΟΥΜΑ ( ALHASSANE DECO SOYMAH). Ο 19χρονος (γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1999)μέσος, έχει φορέσει την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (Super League), και της Δόξας Δράμας (Football League) και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο, όσο και ως ακραίος μεσοεπιθετικός και στις δυο πλευρές. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, πιστεύοντας ακράδαντα ότι θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Αλχασάν Σουμά : «Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας»
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο νεαρός Αφρικανός επιθετικός που έδωσε θετικά δείγματα στις πρώτες του προπονήσεις με τον Ρεθυμνιακό. Ο 19χρονος μέσος από την Γουϊνέα, τόνισε :

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Ρεθυμνιακού. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί, με βοήθησε να νιώσω άνετα. Ευχαριστώ όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω ώστε να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ήδη είδαν την νέα μου ομάδα στον Κυριακάτικο αγώνα μας και πιστεύω ότι με την προσπάθεια όλων, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.