Συνάντηση του Εντεταλμένου Συμβούλου του Δήμου Ηρακλείου Νίκου Κονταράκη με τον Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ Νίκο Κατσαράκη

Ημερομηνία:

Με τον Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), Καθηγητή Νίκο Κατσαράκη, συναντήθηκε την Τρίτη 28/5 ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου για τη διασύνδεση του Δήμου με τα Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα Νίκος Κονταράκης.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία συνεργιών του Δήμου Ηρακλείου με το ισχυρό οικοσύστημα Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων, συμφωνήθηκε η σύναψη μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και του ΕΛΜΕΠΑ για την προώθηση των κοινών στόχων.

Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης συζητήθηκαν αναλυτικά οι τομείς συνεργασίας που μπορούν να καλλιεργηθούν μεταξύ των δύο πλευρών, όπως είναι ενδεικτικά ο τουρισμός, η αγροδιατροφή, τα ενεργειακά συστήματα και οι ΑΠΕ, η κυκλική οικονομία και το περιβάλλον, η κοινωνική πολιτική και η πολιτική προστασία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ε.Π.Κ.Κρητης: Γράφει η Ιωάννα Μελάκη ,για τους...

Άρθρο της Ιωάννας Μελάκη Γράφει η Ιωάννα Μελακη μέλος,...

Δήμος Ηρακλείου:Πέντε πρωτοβουλίες από τη Δημοτική Αρχή...

Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου και...

Ε.Π.Κ.Κρητης: Γράφει η Ιωάννα Μελάκη ,για τους...

Άρθρο της Ιωάννας Μελάκη Γράφει η Ιωάννα Μελακη μέλος,...

Δήμος Ηρακλείου:Πέντε πρωτοβουλίες από τη Δημοτική Αρχή...

Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ποινική δίωξη για βαριές κατηγορίες για τα 22 μέλη του κυκλώματος εξαπάτησης του ΕΦΚΑ

Το κύκλωμα μέσω εικονικών εταιριών φέρεται να εξαπατούσε τον...

Fuel pass: Πότε θα γίνει η πληρωμή – Δικαιούχοι, ποσά και κριτήρια

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την καταβολή του βοηθήματος,...