Συνέθλιψε 3χρονο με ηλεκτρικό κάθισμα αυτοκινήτου!

Συνέθλιψε 3χρονο με ηλεκτρικό κάθισμα αυτοκινήτου! Ο 25χρονος Στίφεν Γουότερσον συνέθλιψε το αγοράκι τριών ετών της συντρόφου…

Ο 25χρονος Στίφεν Γουότερσον συνέθλιψε το αγοράκι τριών ετών της συντρόφου του της 23χρονης Άντρια Χόρε με ένα ηλεκτρικό κάθισμα αυτοκινήτου γιατί έκανε πολλή φασαρία.

Το αγόρι τοποθετήθηκε στον χώρο των ποδιών του πίσω καθίσματος αυτοκινήτου και πέθανε τρεις μέρες αργότερα από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του, στο Λονδίνο.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι το αγόρι, Άλφι Λαμπ, πιέστηκε από το κάθισμα του αυτοκινήτου και έπαθε ασφυξία. Αυτή η κίνηση ήταν μια σκόπιμη ενέργεια από τον Γουότερσον, ο οποίος ήταν εξοργισμένος από το θόρυβο και την αναστάτωση που προκαλούσε ένα τρεισήμισι χρονών αγόρι, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη 1 Φεβρουαρίου του 2018, στο αυτοκίνητο βρίσκονταν ο Μάρκους Ρίτσαρντσον που οδηγούσε, ο Γουότερσον ως συνοδηγός και στα πίσω καθίσματα η Χόρε και μια άλλη μητέρα, η Έμιλι Γουίλιαμς.

Οι δικαστές άκουσαν ότι οι Γουότερσον και Χόρε είπαν ψέματα επανειλημμένα και επιτέθηκαν στους άλλους δύο επιβάτες σε μια προσπάθεια να καλύψουν το έγκλημά τους.

Μέχρι να μπει στο όχημα με τη μητέρα του και τους άλλους, κάμερα ασφαλείας έδειξε ότι ο Άλφι ήταν μια χαρά. «Από αυτό προκύπτει ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο αυτοκίνητο κάτι συνέβη στον Άλφι που συμπίεσε το στήθος του και την κοιλιά του τόσο που ένα ζωηρό μικρό παιδί να αρρωστήσει σοβαρά και να υποστεί εγκεφαλική βλάβη».

Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι το παιδάκι φώναζε «μαμά» την ώρα που συνθλιβόταν από το ηλεκτρικό κάθισμα αυτοκινήτου. Ασθενοφόρο κλήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στο σπίτι τους για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο παιδάκι.

Η Χόρε είπε στους τραυματιοφορείς ότι είχαν πάει σε ένα ταξί και τον έβαλαν σε παιδικό κάθισμα όπου κοιμόταν.

«Προσπαθήσαμε να τον ξυπνήσουμε και δεν ανταποκρινόταν. Ο ταξιτζής σηκώθηκε και μας πέταξε έξω», είπε.

Ο παθολόγος διαπίστωσε ότι ο Άλφι είχε πεθάνει ως αποτέλεσμα της ασφυξίας από συντριβή. Οι εισαγγελείς είναι πεπεισμένοι ότι ο Γουάτερσον μετακίνησε το ηλεκτρικό του κάθισμα, στο οποίο από πίσω καθόταν ο Άλφι, στον χώρο που τοποθετούνται τα πόδια των πίσω επιβατών. Οι άλλοι επιβάτες τον παρακαλούσαν να επαναφέρει το κάθισμά του γιατί πλήγωσε το αγόρι.

Ωστόσο, όταν ο Άλφι έκανε ξανά σαματά, ο Γουότερσον ξαναμετακίνησε το κάθισμά του και το διατήρησε σε αυτή τη θέση, συνθλίβοντας τον Άλφι. Το αγόρι παρουσίασε και πάλι σημάδια αναπνευστικών προβλημάτων έως ότου σιγά-σιγά ησύχασε.

Η μητέρα του Άλφι είχε το καθήκον να τον προστατεύσει από την αποφυγή βλάβης και παρόλα αυτά δεν κατάφερε να το κάνει, υποστήριξαν οι εισαγγελείς.

Το ζευγάρι αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη…

Τα σχόλια είναι κλειστά.