Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης με κτηνοτρόφους και τυροκόμους του νησιού για θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Ημερομηνία:

Σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων Συλλόγων των κτηνοτρόφων και των τυροκόμων της Κρήτης έγινε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ενώ το συντονισμό είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί με το αυξημένο κόστος παραγωγής, τις τιμές του γάλακτος αλλά και τα προβλήματα που αφορούν τους τυροκόμους. Όπως διαπιστώθηκε, τα προβλήματα είναι κοινά και είναι σημαντική η συζήτηση και συνεννόηση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών, με κοινό στόχο την βιωσιμότητα όλης της αλυσίδας παραγωγής. Όπως τονίστηκε, το γάλα είναι ένα πολύτιμο προϊόν για την Κρήτη και την οικονομία της και τα τυροκομικά μας προϊόντα είναι ποιοτικά και μεγάλης διατροφικής αξίας.
Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τους παραγωγούς και τους τυροκόμους του νησιού μας και θα συμβάλλει σε κάθε οργανωμένη προσπάθεια που μπορεί να δώσει την προστιθέμενη αξία που αναλογεί στα τοπικά προϊόντα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καιρός: Καλοκαιρινό σκηνικό στην Κρήτη – Πάνω...

Η ΕΜΥ προβλέπει ηλιοφάνεια και ζέστη για την εποχή,...

Ψηλορείτης: Εντυπωσιάζει ο θόλος στο Αστεροσχολείο του...

Έρχεται ήπια τουριστική ανάπτυξη στην ορεινή Κρήτη. Μαρία Αγαπάκη Σε...

Καιρός: Καλοκαιρινό σκηνικό στην Κρήτη – Πάνω...

Η ΕΜΥ προβλέπει ηλιοφάνεια και ζέστη για την εποχή,...

Ψηλορείτης: Εντυπωσιάζει ο θόλος στο Αστεροσχολείο του...

Έρχεται ήπια τουριστική ανάπτυξη στην ορεινή Κρήτη. Μαρία Αγαπάκη Σε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το πιο δημοφιλές παυσίπονο μπορεί να πυροδοτήσει επικίνδυνη συμπεριφορά

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το παγκοσμίως πιο συχνά χρησιμοποιούμενο...

Δόμνα Μιχαηλίδου: Αυξάνουμε τα εισοδηματικά όρια-Καταργούμε το πλαφόν στα vouchers των Βρεφονηπιακών

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) θα...