Θήβα: Έπεσε αεροσκάφος – Χωρίς τις αισθήσεις του ο πιλότος

Ημερομηνία:

Το αεροσκάφος έπεσε κοντά στον αεροδιάδρομο της Αερολέσχης Θηβών
Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στην Αερολέσχη Θήβας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο χειριστής του απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αεροσκάφος συνετρίβη – υπό άγνωστες προς το παρόν – συνθήκες γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (23.9.2023), κοντά στο αεροδρόμιο της Αερολέσχης Θήβας.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και πριν ένα χρόνο κοντά στην Αερολέσχη Θήβας

Σύμφωνα με την πυροσβεστική ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από το μονοκινητήριο αεροσκάφος χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Παρόμοιο περιστατικό πριν από ένα χρόνο
Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και πριν ένα χρόνο κοντά στην Αερολέσχη Θήβας, όταν ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο πιλότος.

Όπως έγραφε το in στις 19 Οκτωβρίου του 2022, το μονοκινητήριο συνετρίβη κατά την προσπάθεια του πιλότου να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο της αερολέσχης Θήβας.

Σενετρίβη σε χωράφια κοντά στην εθνική οδό και συγκεκριμένα 30 με 40 μέτρα έξω από την περίφραξη της αερολέσχης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αλεξανδρούπολη: Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του 59χρονου...

Ένα σχέδιο δολοφονίας στη Λιθουανία με εκτελεστή έναν γνώριμο...

Έναρξη αντιπυρικής περιόδου από σήμερα – Με...

Καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του διαστήματος αναμένεται να...

Αλεξανδρούπολη: Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του 59χρονου...

Ένα σχέδιο δολοφονίας στη Λιθουανία με εκτελεστή έναν γνώριμο...

Έναρξη αντιπυρικής περιόδου από σήμερα – Με...

Καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του διαστήματος αναμένεται να...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related