«Της είπε “σ’ αγαπώ” και τη μαχαίρωσε 14 φορές» – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Ημερομηνία:

Ανατριχίλα προκαλεί η επίθεση με δεκάδες μαχαιριές που δέχτηκε μια 36χρονη από τον σύντροφό της στην Κρήτη, το βράδυ της Κυριακής. Όπως είπε η γυναίκα στην πρώτη της κατάθεση, δεν προηγήθηκε κάποιο φραστικό επεισόδιο ανάμεσά τους και «ξαφνικά σαν να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το μαχαίρι και άρχισε να με χτυπά».

Σύμφωνα με το cretalive, οι δυο τους έβλεπαν ταινία όταν ο 36χρονος έσκυψε, φίλησε τη σύντροφό του, της είπε «σ’ αγαπώ» και λίγο αργότερα αποπειράθηκε να την πνίξει και εν τέλει κατάφερε στο σώμα της περίπου 14 μαχαιριές.

Οι δικηγόροι του 36χρονου τον επισκέφθηκαν στο θάλαμο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, στο ΠΑΓΝΗ και, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, ήταν δύσκολο να επικοινωνήσουν μαζί του. Ο 36χρονος δείχνει να μην έχει καμία συναίσθηση της βαρύτητας της πράξης του, των κατηγοριών που του αποδίδονται αλλά και της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί.

Στο πλευρό του 36χρονου η οικογένεια του θύματος

Σύμφωνα με όσα είπαν στο Cretalive οι δύο δικηγόροι, τόσο η 36χρονη όσο και η οικογένεια της επιθυμούν να γίνει το καλύτερο δυνατό για τον 36χρονο, αναγνωρίζοντας ότι χρειάζεται ειδική ψυχιατρική στήριξη.

«Η οικογένεια της 36χρονης είναι στο πλευρό του. Οι άνθρωποι τον στηρίζουν και θέλουν να έχει την κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση. Και αυτό είναι κορυφαίο από μέρους τους. Δείχνει την ποιότητα των ανθρώπων αλλά και το πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι ο 36χρονος, ο οποίος ψυχιατρικά πέρασε στην αντίπερα όχθη. Εμείς θα υποβάλλουμε αίτημα όπως προβλέπεται στον Ποινικό Κώδικα για τρίμηνη αναστολή της ποινικής διαδικασίας προκειμένου το διάστημα αυτό να νοσηλευτεί σε δημόσιο ψυχιατρείο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...