Τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου επισκέφτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης

Τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου επισκέφτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης. Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου…

Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία πραγματοποίησε χτες η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης,Μαρία Λιονή, συνοδευόμενη από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, Ελένη Ρανουτσάκη.

Μαζί με το Δήμαρχο Μυλοποτάμου, Δημήτρη Κόκκινο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ, Γιώργο Κλάδο, τον Δημοτικό Σύμβουλο, Μιχάλη Σωπασή και τον Σύμβουλο του Δημάρχου Μυλοποτάμου, Μιχαλη Κιμιωνή μετέβησαν αρχικά στην περιοχή του Γεροποτάμου, που υπερχείλισε από την πλημμύρα, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τα Αγγελιανά, όπου με τον Πρόεδρο της Κοινότητας επισκέφτηκαν το οδικό δίκτυο της περιοχής στο οποίο υπάρχουν καταστροφές σε όλο το μήκος αυτού.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Μπαλί, όπου οι ζημιές σε υποδομές, επιχειρήσεις και οικίες είναι εκτεταμένες, ενώ τεράστια είναι και τα προβλήματα σε ύδρευση και αποχέτευση.

Όπως δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης,Μαρία Λιονή, τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης θα συνδράμουν τις εργασίες αποκατάστασης του Δήμου, ενώ ο Νομός, πλην του Δήμου Ανωγείων, θα κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να κινηθούν οι εργασίες αποκατάστασης με τη διαδικασία του επείγοντος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.