Τραμπ για Πούτιν: «Δεν ξέρω τι διάολο έχει πάθει, έχει τρελαθεί εντελώς»

Ημερομηνία:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνει ο Πούτιν. Σκοτώνει πολύ κόσμο», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά τις μαζικές ρωσικές αεροπορικές επιδρομές το πρωί της Κυριακής που είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 13 άνθρωποι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι βαριά δυσαρεστημένος με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τις επιθέσεις του στην Ουκρανία, όπως ο ίδιος δήλωσε χθες, Κυριακή. «Στέλνει πυραύλους σε πόλεις και σκοτώνει κόσμο ενώ βρισκόμαστε εν μέσω συνομιλιών εξετάζοντας το ενδεχόμενο σύναψης συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός», δήλωσε ο Τραμπ εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του.

Τραμπ: Δεν είμαι ικανοποιημένος με Πούτιν

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνει ο Πούτιν. Σκοτώνει πολύ κόσμο», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά τις μαζικές ρωσικές αεροπορικές επιδρομές το πρωί της Κυριακής που είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 13 άνθρωποι.

Τραμπ: Ο Πούτιν σκοτώνει κόσμο

«Εξαπολύει πυραύλους σε πόλεις και σκοτώνει κόσμο, και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Είμαστε εν μέσω συνομιλιών κι αυτός στέλνει πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις. Δεν μου αρέσει καθόλου», επανέλαβε Αμερικανός Πρόεδρος.

Τραμπ: Δε ξέρω τι διάολο έχει πάθει ο Πούτιν

«Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Τι διάολο έχει πάθει;» αναρωτήθηκε μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Νιου Τζέρσει λίγο πριν επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον.

Τραμπ: Κάτι συνέβη στον Πούτιν

«Πάντα είχα πολύ καλή σχέση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας, αλλά κάτι του συνέβη. Έχει τρελαθεί εντελώς! Σκοτώνει άσκοπα πολλούς ανθρώπους, και δεν μιλάω μόνο για στρατιώτες. Πύραυλοι και μη επανδρωμένα αεροσκάφη εκτοξεύονται σε πόλεις της Ουκρανίας, χωρίς κανένα λόγο.

Πάντα έλεγα ότι θέλει ΟΛΗ την Ουκρανία, όχι μόνο ένα κομμάτι της, και ίσως αυτό να αποδεικνύεται σωστό, αλλά αν το κάνει, θα οδηγήσει στην πτώση της Ρωσίας!», γράφει ο Τραμπ σε ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Αυτός είναι ένας πόλεμος που δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν Πρόεδρος. Αυτός είναι ο πόλεμος του Ζελένσκι, του Πούτιν και του Μπάιντεν, όχι του «Τραμπ», εγώ βοηθάω μόνο στο να σβήσουν οι μεγάλες και άσχημες πυρκαγιές, που έχουν ξεκινήσει λόγω της κατάφωρης ανικανότητας και του μίσους».

Ουκρανία: Γιατί ο Πούτιν δεν θέλει την ειρήνη; – Η ψευδαίσθηση Τραμπ και ο πόλεμος φθοράς 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έκτακτο συμβούλιο συγκαλεί ο Νετανιάχου – «Το...

Υπό πίεση το Ισραήλ έπειτα κι από τη διεθνή...

Ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στην κατάσβεση των...

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης με ανάρτηση του, ενημέρωσε για τις...

Έκτακτο συμβούλιο συγκαλεί ο Νετανιάχου – «Το...

Υπό πίεση το Ισραήλ έπειτα κι από τη διεθνή...

Ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στην κατάσβεση των...

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης με ανάρτηση του, ενημέρωσε για τις...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Λευκή Νύχτα και φέτος στα Χανιά δίνει ζωή και χρώμα στην πόλη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,1 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Χανιά:Εορτασμός Αγ. Μάμα στο Πάρκο Μόρφου στα Λενταριανά Την 1η Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο...

Δήμος Μαλεβιζίου:Τελετή τιμή και μνήμης για τους Καλεσανούς Ήρωες

Ο Δήμος Μαλεβιζίου και η Τοπική Κοινότητα Καλεσών θα...