Το #1 χαρακτηριστικό που αγαπούν οι άνδρες στη σύντροφό τους

Μόνο το 20% των γυναικών το διαθέτει

Το #1 χαρακτηριστικό που αγαπούν οι άνδρες στη σύντροφό τους

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη / belikeyou

Μάτια, χείλια, μαλλιά ή μύτη; Σε ποιο χαρακτηριστικό του προσώπου ποντάρεις πως κοιτάει ένας άνδρας πρώτα πρώτα;

Η αλήθεια είναι πως θα βρεις πολλούς άνδρες που θεωρούν το πιο γοητευτικό στοιχείο μιας γυναίκας τα μάτια και αρκετούς που θεωρούν τα χείλη ως το σημείο που τους κάνει να σταματάει ο κόσμος τους.

Ξέρεις όμως ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που σε κάνει ακαταμάχητη;

Αναφερόμαστε στα λακκάκια που σχηματίζονται στα μάγουλα, όταν χαμογελάμε. Εκείνα τα γλυκά λακουβάκια που μπορεί αν τα κατέχεις σε μεγαλύτερο βαθμό, να αντιλαμβάνεσαι ως ατέλεια, όμως όχι.

Τα λακκάκια προσδίδουν σε κάθε γυναίκα γοητεία, αθωότητα και την βάζουν στην κατηγορία των πιο «ακαταμάχητων» θηλυκών.

Δεν γίνεται να μην στο έχει πει εκείνος που του άρεσες στο Γυμνάσιο και σίγουρα θα στο λένε ακόμα τα αρσενικά που γνωρίζεις.

Όχι, δεν υπερβάλλουν και όχι δεν είναι ψεύτικο το κοπλιμέντο. Οι άνδρες λατρεύουν τα λακκάκια και πρέπει να το χαρείς γιατί ανήκεις στο 20% του πληθυσμού που τα έχουν έντονα.

Για να καταλάβεις την μοναδικότητα του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, πρέπει αν μάθεις πως στη δεκαετία του ’30, στην Αμερική υπήρχαν μηχανήματα που πίεζαν τα μάγουλα για να τα δημιουργήσουν.

Ας μην είμαστε υπερβολικοί όμως, αν τα έχεις να τα χαίρεσαι και να ξέρεις πως έχεις ένα παραπάνω ατού σε σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Όλες θα θέλαμε να είχαμε λακκάκια τελικά…

Τα σχόλια είναι κλειστά.