Νίκος Χαρδαλιάς: Έως και 7πλασιασμός κρουσμάτων σε νησιά – Υποχρεωτικό self και rapid test σε εργαζόμενους

Ημερομηνία:

Η εκτίναξη κρουσμάτων φέρνει νέα μέτρα σε έξι περιοχές
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την διασπορά του ιού στην χώρα μας σημειώνοντας ότι υπάρχει αύξηση στα κρούσματα σε 64 από τις 74 περιφερειακές ενότητες της χώρας. Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε ότι μια σειρά περιοχών -μεταξύ αυτών και σχεδόν όλης της Αττικής- ανεβαίνουν επίπεδο στον επιδημιολογικό χάρτη και συγκεκριμένα πάνε στο «πορτοκαλί».

Ο ίδιος, αφού αναφέρθηκε στο νέο επιδημιολογικό χάρτη, τόνισε ότι στην Μύκονο ο αριθμός των κρουσμάτων έχει τετραπλασιαστεί σε μια εβδομάδα, στο Ηράκλειο στην Κρήτης έχει τριπλασιαστεί στο Ρέθυμνο έχει και διπλασιαστεί, ενώ μεγάλη αύξηση εντοπίζεται επίσης σε Ίο, Σαντορίνη και Πάρο.

Από το Σάββατο, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι σε αυτές τις έξι περιοχές στον τουρισμό και την εστίαση θα πρέπει να κάνουν ένα self και ένα rapid τεστ την εβδομάδα.

Ακόμα δεν απέκλεισε να ληφθούν επιπλέον μέτρα σε αυτές τις περιοχές που έχουν έντονο επιδημιολογικό φορτίο, αλλά όπως ανέφερε έχουμε τη δυνατότητα να τα αποφύγουμε, τηρώντας με προσοχή όλα τα μέτρα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μανώλης Γλέζος – Λάκης Σάντας: Έτσι κατεβάσαμε...

Ο Λάκης Σάντας και ο Μανώλης Γλέζος αφηγούνται πώς...

Γ. Κεφαλογιάννης: Από 15 Ιουνίου πρόστιμα για...

Αυστηρό μήνυμα ότι μετά τις 15 Ιουνίου, που λήγει...

Μανώλης Γλέζος – Λάκης Σάντας: Έτσι κατεβάσαμε...

Ο Λάκης Σάντας και ο Μανώλης Γλέζος αφηγούνται πώς...

Γ. Κεφαλογιάννης: Από 15 Ιουνίου πρόστιμα για...

Αυστηρό μήνυμα ότι μετά τις 15 Ιουνίου, που λήγει...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related