Θρεπτική σαλάτα με πένες και προσούτο εύκολα και γρήγορα.

Ημερομηνία:

Υλικά

500 γρ. πένες
Προσούτο, 5 φέτες
1 ματσάκι ρόκα
1 κεφαλάκι φρέσκια μοτσαρέλα
4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
8 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση

1. Βράστε τις πένες και στραγγίξτε τις.

2. Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι το λάδι με το βαλσάμικο.

3. Πλύνετε τη ρόκα και στραγγίξτε τη.

4. Συνδυάστε σε ένα μεγάλο μπολ τις πένες, τη ρόκα, το προσούτο, τη μοτσαρέλα και λίγο αλάτι. Τέλος, ρίξτε τη σάλτσα της σαλάτας με το λάδι και το βαλσάμικο. Ανακατέψτε και καλή όρεξη!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συναγερμός στις ευρωπαϊκές αγορές για ελληνικά μανταρίνια...

Υπέρβαση υπολειμμάτων σε φυτοφάρμακων καταγράφηκε σε κλημεντίνες ελληνικής προέλευσης. Συναγερμός...

Η Κρήτη παραμένει αγαπημένος προορισμός των τουριστών...

Πώς η απλότητα, η εποχικότητα και η ποιότητα των...

Συναγερμός στις ευρωπαϊκές αγορές για ελληνικά μανταρίνια...

Υπέρβαση υπολειμμάτων σε φυτοφάρμακων καταγράφηκε σε κλημεντίνες ελληνικής προέλευσης. Συναγερμός...

Η Κρήτη παραμένει αγαπημένος προορισμός των τουριστών...

Πώς η απλότητα, η εποχικότητα και η ποιότητα των...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related