Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων.

Στη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει δύο επιτυχημένες εκθέσεις που γίνονται στην Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου και αφορούν τους παραγωγικούς πυλώνες της τοπικής οικονομίας, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου για την στήριξη και τη συνδιοργάνωση τόσο της 2ης έκθεσης Expo Yachting Crete που θα γίνει στη μαρίνα Αγίου Νικολάου, όσο και της 5ης Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας (AgroExpo) που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στην Ιεράπετρα.

Παράλληλα, τονίστηκε πως σύντομα θα προχωρήσει και το πρόγραμμα κατάρτισης του Επιμελητηρίου Λασιθίου για την πιστοποίηση εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων για τη συμμετοχή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές της οικονομίας στην περιφέρεια Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Εγκαινιάζεται την Τρίτη 18 Αυγούστου το έργο...

Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026 και ώρα 19:30 θα...

Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες καθαριότητας, πρασίνου...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μέσω της Υπηρεσίας Πρασίνου, Καθαριότητας...

Λασίθι:Εγκαινιάζεται την Τρίτη 18 Αυγούστου το έργο...

Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026 και ώρα 19:30 θα...

Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες καθαριότητας, πρασίνου...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μέσω της Υπηρεσίας Πρασίνου, Καθαριότητας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η «συνταγή» που κρατάει τον εγκέφαλο νέο – Γιατί τη συστήνουν οι ειδικοί

Μια έξοδος με φίλους, μια επίσκεψη στον κινηματογράφο, μια...

Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Η Ελλάδα «σπάει» το φράγμα των 200 ευρώ και ξεπερνά την Ευρώπη

Η μέση ημερήσια τιμή (ADR) στην Ελλάδα ξεπέρασε πλέον...

Η Ελλάδα αποπληρώνει πρόωρα 13 δισ. ευρώ – Στην Ιταλία η «πρωτιά» του χρέους

Η σταθερή μείωση του χρέους, σε συνδυασμό με την...