Καιρός: «Ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας με πολλές βροχές»

Ημερομηνία:

Για πίσω μας αφήνουμε μια και καλή το καλοκαίρι με το φθινόπωρο να μπαίνει επιθετικά, καθώς το σκηνικό του καιρού αλλάζει και τις υψηλές θερμοκρασίες να αντικαθιστώνται από βροχές και καταιγίδες.

Ο καιρός θα παρουσιάσει μεγάλη αλλαγή και θα μπει τέλος στο «ατμοσφαιρικό θερμό μποτιλιάρισμα» των τελευταίων εβδομάδων, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

«Τέλος στο “ατμοσφαιρικό θερμό μποτιλιάρισμα” των τελευταίων εβδομάδων αλλά και με αρκετές βροχές»

Η αλλαγή δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη και την Ελλάδα με τα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια της χώρας.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Eντυπωσιακή η αλλαγή της διάταξης των βαρομετρικών συστημάτων στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες δίνοντας τέλος στο “ατμοσφαιρικό θερμό μποτιλιάρισμα” των τελευταίων εβδομάδων στις περισσότερες χώρες της γηραιάς ηπείρου και κυρίως φυσικά στα νότια τμήματά της, αλλά και με αρκετές βροχές, φαινόμενα που κυρίως προς την Τρίτη θα πρέπει να επηρεάσουν και τα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια της Ελλάδας!

Παρακαλώ κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση!

May be an image of map and text
May be an image of map and text
May be an image of map and text

Μαρουσάκης: Έρχεται οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας από την Κεντρική Μεσόγειο

Από τη Δευτέρα (9/9), σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη αναμένονται βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Με τον άστατο καιρό να επιμένει θα κυλήσει και το προσεχές 24ωρο στη χώρα μας. «Έρχεται οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας από την Κεντρική Μεσόγειο, θα δώσει μεγάλο όγκο νερού, που χρειάζεται προσοχή. Πλέον μπαίνουμε σε καθαρά φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες. Ταυτόχρονα θα αρχίσει να υποχωρεί η θερμοκρασία» περιέγραψε ο μετεωρολόγος.

«Απομακρυνόμαστε από τις υψηλές θερμοκρασίες, το καλοκαίρι είχαμε ζέστη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας αρκετά υγρός με πολλές βροχές. Μπαίνουμε σε περίοδο βροχοπτώσεων» πρόσθεσε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: «Λουκέτο» στη Σαμαριά την Πέμπτη –...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Πέμπτη 24...

Η Μεσόγειος θερμαίνεται και γίνεται πιο αλμυρή...

Τα τελευταία χρόνια, τα ανώτερα 100 μέτρα της Μεσογείου...

Κρήτη: «Λουκέτο» στη Σαμαριά την Πέμπτη –...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Πέμπτη 24...

Η Μεσόγειος θερμαίνεται και γίνεται πιο αλμυρή...

Τα τελευταία χρόνια, τα ανώτερα 100 μέτρα της Μεσογείου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δράση αιμοδοσίας και εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών στα Χανιά

Το πρόγραμμα Allwyn Care συνεχίζει το ταξίδι προσφοράς στην...

Ηράκλειο:Η συμμετοχή του ΙΜΚ στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2026

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026, 11.00 Το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης στις Ευρωπαϊκές...