Αστυνομικοί στο Ρέθυμνο έσωσαν οδηγό που κατέρρευσε στο τιμόνι

Ημερομηνία:

Τα αντανακλαστικά της Άμεσης Δράσης αποδείχθηκαν σωτήρια για τον 40χρονο
Αστυνομικοί στο Ρέθυμνο έσωσαν οδηγό που κατέρρευσε στο τιμόνι

Ο γρήγορος συντονισμός των αστυνομικών της Τροχαίας ΒΟΑΚ και των αστυνομικών της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου, αποδείχθηκαν σωτήριες για τη ζωή ενός πολίτη που είχε έντονους πόνους στο στήθος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, την ώρα που αστυνομικοί της Τροχαίας ΒΟΑΚ κατευθύνονταν προς την πόλη του Ρεθύμνου, ένας οδηγός που είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του στρατοπέδου Ρεθύμνου, αναβόσβησε τα φώτα και χτύπησε επίμονα την κόρνα προς τους αστυνομικούς.

Εκείνοι σταμάτησαν αμέσως για να δουν τι έχει συμβεί και όταν έφτασαν στο αυτοκίνητο του πολίτη και άνοιξαν την πόρτα του οχήματος, τον είδαν να έχει έντονους πόνους στο στήθος και να τους λέει ότι δεν είναι καλά. Μάλιστα, το επεισόδιο ήταν τόσο έντονο που ο άνθρωπος, περίπου 40χρόνων, έπεσε κάποια στιγμή πάνω στο τιμόνι.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ
Από τα πρώτα δευτερόλεπτα, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τους συναδέλφους τους στο Ρέθυμνο ζητώντας να κληθεί το ΕΚΑΒ και να υπάρξει παράλληλα συνδρομή δικύκλων της αστυνομίας.

Ωστόσο, ενημερώθηκαν ότι το ασθενοφόρο θα χρειαζόταν αρκετά λεπτά μέχρι να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Αντιλαμβανόμενοι οι αστυνομικοί ότι κάθε λεπτό που περνούσε ήταν κρίσιμο για την υγεία του ανθρώπου, αποφάσισαν να μη χάσουν χρόνο και να τον μεταφέρουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί με το αυτοκίνητό του, στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Μάλιστα, για να μην υπάρξει καθυστέρηση λόγω κίνησης, εστάλησαν άμεσα μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να ανοίξουν τον δρόμο και ο πολίτης να μεταφερθεί γρήγορα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η άμεση επέμβαση και ο γρήγορος συντονισμός των αστυνομικών της Τροχαίας ΒΟΑΚ και των αστυνομικών της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου, αποδείχθηκαν σωτήριες για τη ζωή του πολίτη.

Πηγή: ΑΠΕ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Εγώ κι Εσύ»: 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ παραστάσεις –...

Με τον ομορφότερο τρόπο κλείνει ο κύκλος της παραγωγής...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

13 Δεκεμβρίου 2025 Το απόγευμα του Σαββάτου, 13ης Δεκεμβρίου 2025,...

«Εγώ κι Εσύ»: 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ παραστάσεις –...

Με τον ομορφότερο τρόπο κλείνει ο κύκλος της παραγωγής...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

13 Δεκεμβρίου 2025 Το απόγευμα του Σαββάτου, 13ης Δεκεμβρίου 2025,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απεβίωσε η μητέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η κηδεία της Ειρήνης Μαρινάκη θα τελεστεί από τον...

«Εγώ κι Εσύ»: 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ παραστάσεις – Δεν θα δοθεί άλλη παράταση

Με τον ομορφότερο τρόπο κλείνει ο κύκλος της παραγωγής...

Δήμος Χερσονήσου : Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Παραμυθοχωριό του Αϊ Βασίλη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε τη...