Χανιά : Επίσκεψη του Δημάρχου Σφακίων στο Υπουργείο Παιδείας

Ημερομηνία:

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης με την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αφροδίτη Σφηνιά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Σφακίων κ. Νίκο Μαρκουτσάκη, με τη συνοδεία του Βουλευτή Χανίων κ. Μανούσου Βολουδάκη, επισκέφτηκαν το Υπουργείο Παιδείας.

Σε θετικό κλίμα και με καλή διάθεση η αρμόδια Υφυπουργός, κ. Σοφία Ζαχαράκη διαβεβαίωσε για μια σειρά νομοθετικών ρυθμίσεων που αφορούν στην τοποθέτηση και την επιτάχυνση των προσλήψεων των αναπληρωτών σε περιοχές δυσπρόσιτες όπως ο Δήμος Σφακίων και έδειξε τη διάθεση να λύσει οριστικά το πρόβλημα γεγονός που θα παίξει ρόλο την επομένη σχολική χρονιά.
,
Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα ενημέρωσε για την 3η φάση προσλήψεων των εκπαιδευτικών που θα γίνει μέχρι τον Νοέμβριο.
Σε περίπτωση που η κάλυψη των θέσεων δεν καταστεί δυνατή, το Υπουργείο θα προχωρήσει σε τοπική προκήρυξη για την κάλυψη των κενών του Γυμνασίου και Λυκείου Σφακίων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Βουλευτή Χανίων κ. Μανούσο Βολουδάκη για την παρουσία και στήριξη του καθώς και την αρμόδια Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη για την εγκάρδια υποδοχή και την διάθεση της άμεσης επίλυσης του προβλήματος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων για την...

Π. Σημανδηράκης: «Εντός χρονοδιαγραμμάτων όλα τα σημαντικά έργα για...

Χανιά:Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Αλέξανδρο...

εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας μου. 📅 Τετάρτη...

Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων για την...

Π. Σημανδηράκης: «Εντός χρονοδιαγραμμάτων όλα τα σημαντικά έργα για...

Χανιά:Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Αλέξανδρο...

εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας μου. 📅 Τετάρτη...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέα τροπολογία Πλεύρη – Δημιουργούνται δύο προσωρινά κέντρα κράτησης στην Κρήτη

Η ρύθμιση θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τη νόμιμη...

Καταγγελία «φωτιά» των πυροσβεστών Κρήτη – Red code χωρίς καιρικά φαινόμενα

Αντικείμενο της καταγγελίας είναι η επιβολή μερικής επιφυλακής στην...

Πως διαμορφώνονται οι μισθοί των ξενοδοχοϋπαλλήλων μετά την αύξηση 3%

Δείτε αναλυτικά. Από την 1η Ιανουαρίου 2026, ενσωματώθηκε η αύξηση...

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και άμεσα προχώρησε...