Χανια: Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο επιχειρήσεις διάσωσης από Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Ημερομηνία:

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στις Αρχές των Χανίων όταν ειδοποιήθηκαν για δύο περιπτώσεις στις οποίες έπρεπε να επέμβουν για την παροχή βοήθειας σε περιπατητές.

Η πλέον σοβαρή συνέβη – όπως σχεδόν κάθε χρόνο – στα Σειτάν Λιμάνια στο Ακρωτήρι όταν μια 20χρονη από την Γερμανία έπεσε από ύψος με αποτέλεσμα να τραυματισθεί.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι διαπίστωσαν πως η 20χρονη είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι και στην συνέχεια με σκάφος θα μεταφερόταν στο λιμάνι του Μαραθίου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η άλλη περίπτωση στην οποία χρειάστηκε η επέμβαση των ομάδων διάσωσης, συνεβη στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης με μια Αυστριακή η οποία αδυνατούσε να συνεχίσει το περπάτημα λόγω ηλίασης.

Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες προκειμένου να την μεταφέρουν έξω από το φαράγγι σε σημείο όπου ανάμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή:flashnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Εκδήλωση της ΚΟΒ Κισσάμου του ΚΚΕ για...

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κισσάμου του ΚΚΕ οργανώνει την...

Χανιά: Αλλαγή ημερομηνίας του μαθητικού...

Tο Μαθητικό Φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το...

Χανιά:Εκδήλωση της ΚΟΒ Κισσάμου του ΚΚΕ για...

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κισσάμου του ΚΚΕ οργανώνει την...

Χανιά: Αλλαγή ημερομηνίας του μαθητικού...

Tο Μαθητικό Φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related